isveç diyeti ile 6 kilo verdim.

arasveannesi

boy 1.68 /10.1.2020Kilo100 / GÜNCEL 89 / hedef 67
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
312
740
103
44
10.1.20
kısa bir süre önce isveç diyeti ile 6 kilo verdim . ekmeği şimdilik hayatımdan çıkardım.. ama motivasyon güçlüğü yaşıyorum.. daha uzun süre motive olmak için ne yapmalıyım yardım kızlar... güncel kilom: 85.6

evet olay kafada bitiyor. ekmeği çok seven ben baktım sayarak 1 dilim iki dilim kontrol edemiyorum tamamen kafada bitirdim ve 12 mayıstan beri bıraktım hiç yemiyorum. ama verdiğim 6 kg sonrası gevşedim ve uzun zamandır 85 kg dayım.. motive edeceğini düşündüğümden buraya yazmaya karar verdim.. iradeli iseniz beraber yol alabiliriz.. hedef 65 ama ilk etapta 79 olmam mutlu edecek beni

evet olay kafada bitiyor. ekmeği çok seven ben baktım sayarak 1 dilim iki dilim kontrol edemiyorum tamamen kafada bitirdim ve 12 mayıstan beri bıraktım hiç yemiyorum. ama verdiğim 6 kg sonrası gevşedim ve uzun zamandır 85 kg dayım.. motive edeceğini düşündüğümden buraya yazmaya karar verdim.. iradeli iseniz beraber yol alabiliriz.. hedef 65 ama ilk etapta 79 olmam mutlu edecek beni
Bugün 5. Günüm 60.9 olmuşum yani iki kilo gitti çok mutluyum be yağlardan gittiğime eminim bence gayet sağlıklı bir diyet ve en önemlisi uzun süredir düşmeyen şekerim normale indi

adına sevindim. kilo verince daha mutlu ve azimli oluyorsun.. ama bide kilo verme işlemi benimki gibi durunca motive olmak için arayışlara giriyo insan... bende tekrardan isveç diyetine başlasam mı acaba 1 ay önce yapmıştım... umutlandırdın beni

off off moralim bozuk çünki bu aralar çok yemeye başladım.. zaten motive olamıyorum.. ama tek güzel olan ekmeği hala yememem ve tartıda hala 85 gösteriyo olmam... meyveye dayanamıyorum.. bi kaç güne 5 te 5 diyetine başlayıp kendimi terbiye edip:KK49: sonra sporla beraber isveç diyetine devam... tek sorun bu aralar çoooooooookk tembelimmmm:oops:

kızlar kiloda almadım baya yememe rağmen.. ama iradem zayıf bu aralar.... kilo vermem gerek yarın yine diyete başlayacam pirinç lapası 2 gün sonra isveç uygulayacam... umarı başarırımmm 6 kg falan . tek gereken bana şu ara sabırlı olmak

Isvec diyeti nasil ki bende ramazandan sonra nasil bi diyet yapsam diye dusunuyorum....

isveç diyeti yaparken ben hiç acıkmadım .. ama bazılarında ilk 3 gün oluyomuş başağrısı oluyomuş bunuda bilin bende olmadı .. bünyenize uygunsa güzel kilo verip ALMIYOSUNUZ ...
DİYET LİSTESİ ŞÖYLE

1. aşama (isveç diyeti)
1.Gün

• Sabah: 1 adet kesme şekerle hazırlanmış olan bir fincan kahve
  • Öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
  • Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
2.Gün

• Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
  • Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
3.Gün

• Sabah: 1 adet kesme şekerle hazırlanmış olan bir fincan kahve ve 1 dilim kızarmış ekmek
  • Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
  • Akşam: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
4.Gün

• Sabah: 1 adet kesme şekerle hazırlanmış olan bir fincan kahve ve 1 dilim kızarmış ekmek
  • Öğle: 1 haşlanmış yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
  • Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
5.Gün

• Sabah: 1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)
  • Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
  • Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
6.Gün

• Öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
  • Akşam: Derisi alınmış tavuk (200 gram), salata
7.Gün

• Sabah: Şekersiz çay
  • Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
  • Akşam: Hiçbir şey
8.Gün

• Öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
  • Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
9.Gün

• Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
  • Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
10.Gün

• Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
  • Akşam: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
11.Gün

• Öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
  • Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
12.Gün

• Sabah: 1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)
  • Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
  • Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
13.Gün

• Öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
  • Akşam: Derisi alınmış tavuk (200 gram), salata

ben bugün öglen pirinç lapası diyetine başladım. 2 gün daha yapıp isveç diyetine geçecem... protein diyetleri benim bünyeme daha uygun... diyetin yanında limonlu yeşilçayda bence kilo vermek için güzel bi destek ...

ya ben anlamadım nasıl olduysa ben pirinç diyeti ile kilo aldım ve de iğrenç tadı .bana göre değilmiş o yüzden yarın devam etmeyecem... allahhım ya yan reklamda safiye soyman bile çıtı pıtı liseli kız havasındayken ben o sinirle sağ yan tarafta faikin pis pis bana sırıttığını düşünüp ağlama krizine girmezsem iyidir:KK17::KK34::mad::mad::mad: isveç diyeti maceram tez zamanda başlasınnnnn

merhaba arkadaşlar.. baya motivasyonum düşmüştü ve ramazan bayramm derken ekmek tatlılar dahil herşeyi homiligırtlak yedim .. tabiki 2 kg alarak 87.0 oldum .. dün isveç diyetine başladım .. azmin elinden bişe kurtulmazmış.. bugün sabah tartıda 84.4 çıktım ve bugün diyetimin 2.ci günü.. düne göre fazla yedim.. ama ekmek tüketmeyecem yine...şimdi 2 tabak salata ve balık yedim akşamı kapadım ... sadece su ve yeşilçay.. bide 1 saat yürüyüş yapacam.. yarını merak ediyorum

bugün biraz menü dışına çıktım ve o yüzden yarın kısacam.. son yemeğimi yiyeli 2 saati geçti ama yeni yemiş gibi tokum.. şimdi yürüyüş yapacam.. her akşam 1 saat yürüyüş bakalım faydası olcak mı...

sadece kahve içtim ve şimdi yeşilçay tüketiyorum.... ben diyete yeniden başlayacam çünki dün çok kaçırmıştım.. bugün harfiyen uyacam sabah tartıda 84.8 idim.... dün sabah 84.4 ile güne başladım ama menüye uymama cezası işte ... kendime çok kızdım çoooookkk

yuppiiiii bu sabah tartıda 84.1 i gördüm yaaa...... az kaldı 79 da olmam yakındır..... adım adım yaklaşıyorumm.... isveç diyetiii tam bana göre tabiki 1 saatlik yürüyüş ve yeşilçayıda gözardı etmemek gerek.... doğum öncesi kilom 71 72 leri görmek istiyorummmmmm

sabah 84.1 artı mens. oldum. o yüzden göbek şiş ve kendimi olduğumdan daha kilolu hissediyorumm. ve yine tüm gün kaçamak ... bu hafta 1 gün uyduysam 2 gün uymadım. iki gün uyduysam 1 gün uymadım böyle yani......
cezalıyım YARIN itibariyle sıkı rejim, bolll su , bardak yeşil çay veeeeee 1 saat yürüyüş...........
sonucu perşembeye kadar 84 ten 80 ne düşürmek hedefindeyimmmm
inanç ve azimle devam edecem... destek bekliyorum sizlerdende :halay::halay::KK6::KK6::KK6::KK9::KK9::KK9:

dıyetime kaçamaklar olsada devam ama kilo vermem mens ile beraber durdu... 84.8 çıktım sabah ve tüm gün yoğurt ve semizotunu çiğden karıştırıp toplamda 4 tabak tükettim... ayrıca 2 kez limonlu yeşilçay ve de çooooook su içtim yarında vermezsem regl bitince vercem demektir... ama motivasyonum ara ara düşmüyo değil.....

Back
X