isveç diyeti ile 6 kilo verdim.

çok sıkı diyetle ve de 1 saat tempolu doğa yürüyüşü ile 1 haftalık zamanda 83.7 olabildim... istediğim gibi olmadı tabi ama devam ediyorum ... haftanın 7 günü yürüyüşle beraber hedefime ulaşmalıyım...... BEN BUNU BA-ŞA-RA-CAM

BUGÜN İSE 83.2 OLDUM... HEDEFE YAKLAŞMAK NE GÜZEL İLK AMAÇ 79 U GÖRMEK ... İSVEÇ DİYETİ NİYE SAĞLIKSIZ DİYE DÜŞÜNÜLÜR Kİ HEM PROTEİN FAZLA VE BEN YÜRÜYÜŞ YAPMAMA RAGMEN ÇOK RAHATIM ACIKMIYORUM... MİDEMDE KÜÇÜLDÜ ZATEN...

uzun zamandır yediğim içtiğime dikkat ediyorum ve de karbonhidrat almamaya çalışyorum ve güncel kilom 82 şu an ama daha yolum uzun ...ekmek yok.. protein yeşilçay vazgeçilmezlerim oldu.... 10.07.2016 tarihinden beri dikkatli beslenmem ile 27.07.2016 tarihi itibariyle toplam 4.600 gram verildi ....79 ları görmek istiyorummmm

Bende kilo vermeyi becerip koruyamayanlardanim. Kışın 63 idim. Idealimin de altında . 1 68 cm boyuum 65 olsamda iyi duruo . Ama millet kışın alır ben kışın verdim yaza girerken bi almaya başladım suan 75 im. İsveç diyeti yapayım madem ne yapacağımı bilemiyorum baslayamadim bi türlü diyete.yarin baslayim

isvec. diyetini dene bencede ama ben ekmegi ve karbonhidrati kesip protein agirlikli besleniyorum ..ve 1 saat arkadasim ile birlikte doga yuruyusu yapiyorum.dik uzun bi yokus var o baya terletiyo.iyi oluyor. arkadasim ile kilolar ayni o yuzden ikimizde diyette olup birbirimizi uzun sure motive edince hedeften pek sasmiyosun...bence sen daha rahat kilo verirsin cunki az kilon...

merhaba ben geldim günlük değil haftalık oldu bu yaaama diyeti kontrolü bıraktım sanmayın. 82 de takıldım kaldım. günlük 5 km yürüyüş yapyorum. ama uzun zamandır her gün çıkınca sanırım vücud alıştı.banamısın demiyo...birazz daha sabredip sonuçç değişmezse yeni taktikler bulmak gerek.....20 günde 4 kilo sizce nasıl ?

çok ihmal ediyorum sayfamı..
bugün tüm gün semizotu ve yeşilçay ikilisi ile takılacam.. sabah bunun dışında az salatalık ve 1 haşlanmış yumurtada tükettim... bakalım dayanabilirsem 2 gün uygulayıp farkı bildiririm ... bu sabah ki kilom 82.2 çıktı. umarım iyi 2 kg verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…