isveç diyeti günlüğü

xoxoxoxo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
4
1
30
Selam hanımlarr:))
Buralarda yeniyim ve hepbereber kilo verebiliriz diye düşündüm yarından itibaren isveç diyetine başlıyorum var mı katılmak isteyen hepberaber zayıflıyalım? Şuan 80 kiloyum ve mutsuzum çünkü 1 yıl içinde 15 kilo aldım benim durumumda olan hanımlar bana katılmaya ne dersiniz? Evet diyorsanız yarının listesi böyle:
1.Gün:

Sabah: 1 fincan kahve (1 kesme şeker kullanabilirsiniz)

Öğle: 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates, 2 yumurta

Akşam: 200 gram biftek, zeytinyağı ve limon eklenmiş salata

Bunlara ek olarak 3 lt su içmeyi planlıyorum ve tabii sabah yürüyüş yapıcam sizlerinde yorumlarını ve katılımını bekliyorum

merhaba ben de cumartesi sabahı itirabiyle başlayacağım bu diyete . boyum 162 kilom da 56,5 .. inşallah devam ettirebiliriz :)

Canım ben ikinci çocuğumu doğum yaptıktan sonra çok kilom kalmıştı ve sünnet düğünü yapmak istedim İsveç diyeti ile 87 kilodan 70 kiloya indim ama gelgelelim çok çok çok fazla iadesi ile aldım ben almam dikkat ederim desem bile dikkat de etsem bile aldım şuan sağlıklı ve yavaş yavaş vermek istiyorum bence sende bu diyeti yapma çok pişman olursun sağlıksız zararlı yan etkisi var ben o dönem çok hasta oluyordum umarım yapmazsın canım

Aslında çok etkili bir diyet ama 3. Gunden sonra başagrısı ve bitkinlik yaptı bende. 2 çocuk ve tempolu bı hayatım olunca zorlandım ve bıraktım. Gerçi yaptıgım dıyette agır ama en azından az şekerli çay içiyorum aralarda

merhaba ben de cumartesi sabahı itirabiyle başlayacağım bu diyete . boyum 162 kilom da 56,5 .. inşallah devam ettirebiliriz :)

kesinlikle yapabiliriz biraz sabır biraz kararlılıkla olur biter aslında senin kilon iyiymiş ama daha çok vermek istiyorsan neden olmasın...

iyi dilekleriniz için teşekkürler fakat bi kez kafama koydum uygulayacağım umarım bitince kilo almam ...

ya bişey sormak istiyorum . benim vücudum genel olarak iyi. sadece bel bölgemde simit var. bu diyetle o bölge gider mi? var mı bu ihtimal.

ya bişey sormak istiyorum . benim vücudum genel olarak iyi. sadece bel bölgemde simit var. bu diyetle o bölge gider mi? var mı bu ihtimal.
ayrıca ben kilo verirken hep yüzümden zayıflıyorum . hiç sevmiyorum ama böyle.

Bugün ikinci günüm biraz halsizlik var ama uyuyunca geçiyor inşallah 59 a düşebilirim 68 kilo ile başladım

Ben 6. Günümdeyım dün öğleyı yıyemedim dışarda olduğum için akşamda ufak bi kaçamakla 2 adet içli köfte yedim, diyetteki yemeğim haricinde, tartılmadım ama zayıfladığımı hissediyorum tartılınca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…