Canım ben ikinci çocuğumu doğum yaptıktan sonra çok kilom kalmıştı ve sünnet düğünü yapmak istedim İsveç diyeti ile 87 kilodan 70 kiloya indim ama gelgelelim çok çok çok fazla iadesi ile aldım ben almam dikkat ederim desem bile dikkat de etsem bile aldım şuan sağlıklı ve yavaş yavaş vermek istiyorum bence sende bu diyeti yapma çok pişman olursun sağlıksız zararlı yan etkisi var ben o dönem çok hasta oluyordum umarım yapmazsın canımSelam hanımlarr:))
Buralarda yeniyim ve hepbereber kilo verebiliriz diye düşündüm yarından itibaren isveç diyetine başlıyorum var mı katılmak isteyen hepberaber zayıflıyalım? Şuan 80 kiloyum ve mutsuzum çünkü 1 yıl içinde 15 kilo aldım benim durumumda olan hanımlar bana katılmaya ne dersiniz? Evet diyorsanız yarının listesi böyle:
1.Gün:
Sabah: 1 fincan kahve (1 kesme şeker kullanabilirsiniz)
Öğle: 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates, 2 yumurta
Akşam: 200 gram biftek, zeytinyağı ve limon eklenmiş salata
Bunlara ek olarak 3 lt su içmeyi planlıyorum ve tabii sabah yürüyüş yapıcam sizlerinde yorumlarını ve katılımını bekliyorum
merhaba ben de cumartesi sabahı itirabiyle başlayacağım bu diyete . boyum 162 kilom da 56,5 .. inşallah devam ettirebiliriz :)
ya bişey sormak istiyorum . benim vücudum genel olarak iyi. sadece bel bölgemde simit var. bu diyetle o bölge gider mi? var mı bu ihtimal.Selam hanımlarr:))
Buralarda yeniyim ve hepbereber kilo verebiliriz diye düşündüm yarından itibaren isveç diyetine başlıyorum var mı katılmak isteyen hepberaber zayıflıyalım? Şuan 80 kiloyum ve mutsuzum çünkü 1 yıl içinde 15 kilo aldım benim durumumda olan hanımlar bana katılmaya ne dersiniz? Evet diyorsanız yarının listesi böyle:
1.Gün:
Sabah: 1 fincan kahve (1 kesme şeker kullanabilirsiniz)
Öğle: 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates, 2 yumurta
Akşam: 200 gram biftek, zeytinyağı ve limon eklenmiş salata
Bunlara ek olarak 3 lt su içmeyi planlıyorum ve tabii sabah yürüyüş yapıcam sizlerinde yorumlarını ve katılımını bekliyorum
ayrıca ben kilo verirken hep yüzümden zayıflıyorum . hiç sevmiyorum ama böyle.ya bişey sormak istiyorum . benim vücudum genel olarak iyi. sadece bel bölgemde simit var. bu diyetle o bölge gider mi? var mı bu ihtimal.