Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende yarın başlıyorum bu diyete çok etkili inanıyorum bir kez yapmıştım 8 ay önce şimdi tekrar yapıcam :) herkese iyi günler iyi diyetlerrrrr

Sabahtan beri tüm yazılanları okuyup moral buldum ne yapsam bu 3 aydır kilo veremiyordum diyetisyene gittim endokronoloji servisine gittim tahliller vs diyet spor hiç bir şekilde kilo veremedim benim moralimi tekrar kazanmam lazım .. O yüzden bu diyeti uygulamaya karar verdim yıllardır duyardım ama bir türlü uygulamamıştım

bu sabah tartıldığımda 75,6 idim normal kilom 67 8 kilo vermem gerekiyor . Bu diyeti uygulayıp hiç kilo veremeyen yok bu beni çok mutlu etti kendimi bu diyete psikolojik olarak hazırlamaya başlayacam yoğunluğum nedeniyle Salı sabahı başlayacağım yanlız 6 gün de yapılabiliyormuş değil mi ?

Kızlar merhaba ben geçen hafta isveçe başlamıştım yumurta dokunduğu için yarım bıraktım karataya geçeyim dedim oradada çok yumurta var neyse dedim yine isveçe döneyim dedim yumurtanın beyazının dokunmayacağını öğrenince kesinlikle isveçi pas geçmek istemedim:):): bugün ilk günümm sabah kahvemi içtim benimle beraber başlayan varsa yazsın kızlarr:):)):

tuğçe cnm yapalım beraber ben baget haşşladım dünden.işyerine getirdim derisini ayırdım tavuğunu aldım tere doğradım güzzelce sonra tavukla beraber salata yaptım şimdi onu yiyorumm

Yok cnm biftek olsada kızartma yok kesinlikle tavada az suda çevire çevire pişirebilirsin suda haşlayabilirsin,ızgara olur,fırında olur ama yağ konulmayacak cnmm.

Yok canım evdeyim valla. Eşim almanyada işlemler bitecek artık yanına gitmek için cevap bekliyor olacağım. Bu arada kimse bizi gaza getirmiyor yaaa :))

fatoşesmer merhaba beni biraz bilgilendirirmisin isveçin kaçıncı günüdesin kaç kilo verdin??

selam canım isveç diyetini bıraktım...3 günde 2.400 gr verdm bu diyet canımı sıktı bende sıkıya gelen bi insan değilim malesef şuan lahana diyeti yapıyorum gayet iyiyim ne konuda bilgi istiyosun söle cewaplayım...önceden yapmştım yani sadece 3 gün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…