Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

canım öyle oluyor artık insan bıkıyor. Bende bugün ıspanağımı 1 kaşık yoğurtla yedim yoksa insanın midesi kaldırmıyor..onu dışında uyuyorum her şeye.. yumurtaları da aynen insanın hiç yiyesi gelmiyor.bende 8. gündeyim.. 5 gün daha var:84: neyse dayanacağız artık..

helal sana kardeşim imrendim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

saolasın bacım yaa valla artıkk midem kaldırmıyo hiç bişeyi az az yiyorum...buyur canım senide diyete alalım zayıflatalım senide çok degil 13 gün sabredecen ama sabır kalmıyo valla diyetim bitsin pizza yicem ödüllendirecem kendimi tabi 1 gün sadece pizzayla dudurum başka bişey yemem yoksa giden kilocuklarım geri gelirr..bitsin 3 gün sonra başka bi diyete başlamayı düşünüyom çok mola vermemek lazım sıcagı sıcagına gitsin kilocuklar

benimde 4 gün kaldıı puffff kıs aslında böylede zayıflıyoruz diyetin bitmesini iistiyoruz ama böylede gidiyor kilocuklar bakalım 5 günde kaç kilom gidecek pufff ben 60 kiloya inmek istiyordum bu diyetle sanırım inemicem böyle giderse...dayanıyoz valla zor olsada eşim götürüyo ohhh güzel yemekleri kendim yapıyom bi agız alamıyom şu diyeti tam anlamıyla bozmadan yapayım diye:18:

doğru söylüyorsun böyle böyle kilolar da gidiyor.İyi yanını düşünmek lazım..Bu zamanların mükafatını inşallah alırız.. sonuçta diyet yapmasak belki şu an kaçamak yaparak daha da şişiyorduk.

diyet disipline sokuyor..Sabreden derviş muradına erermişş

öğlen yemeğimi yedim gayette doyurucu oldu benim için
ben ıspanağı teflonda sadece teflonun dibine yetecek kadar yağ ile kısık ateşte pişirdim pul biber ve karabiber ekledım yedım yanında 2 haşlanmış yumurta ve 1 domates yedim

bakalım sonuc ne olacak
bırde ben pek biftek sevmem başka alternatif varmı paylaşırsanız sevinirim.

Tebrikler... bende aynı menüyü yedim hatta ... dana eti sevmezsen tavuk biftek olabilir belki.. ama et olması önemli esas zaten bu diyette saf proteinler zayıflatıyor..

evet canım yaa kilomuza bi yarım kilo daha eklenmiş olacaktı diyette olmasaydık iyi böyle yaaa kilo vermemiz duraklasa bile gidiyor bi şekilde valla canım sabreden derviş muradına ermiş yada yada eremeden gebermiş ha haaa

Son düzenleme:
puffff akşam yemegimi yemedim eşime iskender yaptım biftekle yemek yemedim diye 2 çatal aldım sadece bide 2 çatal patates kızartması aldım bişey olmaz demi zaten menümde biftek vardı 2 çataldanda bişey olmaz sanırım

üff bugün karnım acıktı zaman geçmiyoo büüü bu diyet nasıl bitecek bilmiyorum

valla canım yaaa şimdi canımda çekiyor artık yemekleri puff önce hiç yemezdim şimdi akşam yemeklerimi yemeyip 2 çatal alıyom iki gündür ..bişey olmaz demi napim ama dayanamıyom gariii

Kızlar merhaba
dun ilk gunum oldugu halde ıyı gectı
aksam yemeğimde bol yeşillik lımon ve az yağlı tuzsuz
et haşlama 100 gr kadar 1 küçük haşlanmış patates

dıyetın dısına cıkmadım ve sabah tartıldıgımda
başlangıç 65,90 gr ken bu sabah 64,80 gr geldimmmmmmmm
yanı 1 gunde 1 kg 100 gr verdim oleyyyyyyyyyyyy

ama bugun zorlayacak benı sanırım sabah bır lokma ekmek ve beyaz peynır attım ağızıma kahveden önce cunku öğlen yemeğim yok
denecek kadar azz
Bır dılım salam 100 gr yoğurt kızlar bırde aksam yıyeceğim meyveyi öğlen yesem olurmu ???

Yoksa acım acccc :)

valla canım yaaa şimdi canımda çekiyor artık yemekleri puff önce hiç yemezdim şimdi akşam yemeklerimi yemeyip 2 çatal alıyom iki gündür ..bişey olmaz demi napim ama dayanamıyom gariii

canım birşey olmaz bence zaten yemen gerekenden çok azını yiyorsun.tabi en iyisi tamamen uygulamak..bende galiba bundan sonra pek uygulayamayacağım birebir.

çünkü son günlerde başağrılarım vardı zaten bugün de çok ağrıyor.diyetten olmayabilir ama öyleyse diyet için de sağlığımı kaybedemem..

zaten başım ağrıyorken kahvaltı yapmayıp kahve içmek en zararlı şey o yüzden bugün kahvaltı yapacağım..

İşte hızlı kilo vermek için iyi bir diyet ama 13 günden fazla yapılmaması gerekiyor ya işte bu sağlıksız tarafları yüzünden bence..

tebriklerrr zeyyno iyi yapmışsın dediğim gibi kahvaltısız kahve pek sağlıklı değil.. meyvayı istersen ye ama diyette yazan menüler bütün olarak öğle ve akşam değiştiriliyor.. yani biftek meyvayı öğlene alıp ,biftek yerine yoğurt salam gibi..

Son düzenleme:
günaydınn kızlar bugün 2. günüm 70 olmuşum ama bi garibim bugün midem fena bulanıyo açlıktan heralde akşamları 45 dk yürüyüş yapıorm daha hızlı gitsin artık şu kilolar yoksa ben giitcem

Kızlar ben aksamda leslie sansone ile 3 mil yaptım 46 dakıka onun kadar hızlı yapmasamda yavaşta değildim

onuda söyleyeyim :)))

Bu kılolardan artık kurtulmak ıstıyorummmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…