- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.201
Üff kızlar bugün 7. günümdeyim sabah tartıldım hiç kilo değil , gram dahi verememişim , 63.70 aynı ... moralim bozuk
Kızlar bende safra çıktıyumurta kesinlikle yemiceksin dedi doktor dün sabah doktordaydım bu sabah sonuç aldım safra kesemde sorun varmış.yumurta yiyince midem ağrırdı sebebi buymuş dünde ağrıdı zaten öğle yemeğini yedikten sonra ben isveci bırakmak zorundayım ama karatay diyetine başlicam yarın üzgünüm sizlere başarılar arkadaşlar inşallah istediğiniz kilolara en kısa zamanda ulaşırsınızzz
Üff kızlar bugün 7. günümdeyim sabah tartıldım hiç kilo değil , gram dahi verememişim , 63.70 aynı ... moralim bozuk
kızlar bugün 8. günümmm az kaldı azzz ohhh7 günde 5 kilo 300 gr vermişim
canım valla sen tebrik ediyorum.. inşallah istediğin kiloya ulaşırsın hamilelikten önce..
inşallahhh canım benim bu gidişle kalan 6 günde 2 kilo bile zor veririmne var tam 60 kiloyla kapatsam isveç diyetini 3.700 gram versem 6 günde çok güzel olur yaa 3 gündür spor da yapmıyorum ama ondandamı acaba kilo verimim düştüki:18::18:
Bugüne kadar, birçok farklı diyet yaptım.
Ama en çok zorlandığım İSVEÇ oldu
Gene de herşeyimi aldım, yarın başlıyorum.
Huff o ıspanağı nasıl yicem ben yaaa :18: Yumurtayı üstüne kırıp mı yesem acep.
Sevgi, ilgi, destek, şefkat, motivasyon bekliyorum
selam kızlar bende bugun başladım
saat 9 da türk kahvemı ıctım vede yarım lt su su an ıyıyım
tek korkum öğlen yemeğil
ıspanak hemde haşlanmış nasıl olacak bılmıyorum :)
kılomu açıklıyorum sakın korkmayınnn :)))
boyum 1,58 kılom malesef kı 65,50(( sabah tartıldım
bakalım 3. gun kac kılo olacagım meraklae beklıyorum
hepımıze zayıf günlerrr.
Canım ne var korkacak gayet verilebilecek bir kilo..bence bu diyetle bayağı kilo verebilirsin..13 gün sonra da devam ettin mi istediğin bir diyete , istediğin kiloya ulaşırsın..Hem Hedefin kaç ki canım ?
Arkadaşlar ilk gün salata zeytinyağlı limonlu diyor,diğer günlerde sadece salata diyor.yani ilk gün koyuyoruz sonra kuru kurumu yiycez biz bu salatayi?
dediğin gibi spordan dolayı da olabilir. Ama dediğin gibi 2. hafta ilk haftada ki gibi pek kilo verilmiyor..İlk hafta verdiğimizim yarısını versek yine iyi..
Bu hafta benimde pek diyeti yapasım yok ama yine de sonucu merak ediyorum açıkçası o yüzden devam ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?