Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Üff kızlar bugün 7. günümdeyim sabah tartıldım hiç kilo değil , gram dahi verememişim , 63.70 aynı ... moralim bozuk

Üff kızlar bugün 7. günümdeyim sabah tartıldım hiç kilo değil , gram dahi verememişim , 63.70 aynı ... moralim bozuk

öyle duraksamalar oluyor canım arada hiç canını sıkma benimde 100 gram verdigim zaman oldu maalesef...gün geçtikçe kilo vermekte zorlanıyoruz ilk günler gibi olmuyor maalesef

cnm karatayda daha fazla yumurta var ...bende yapmıştım karatay kılo verımı yavas ama sağlıklı tabi...

hadi ya sen yılmadan devam et cnm...

kızlar bugün 8. günümmm az kaldı azzz ohhh 7 günde 5 kilo 300 gr vermişim

cnm süper ya....

canım valla sen tebrik ediyorum .. inşallah istediğin kiloya ulaşırsın hamilelikten önce..

inşallahhh canım benim bu gidişle kalan 6 günde 2 kilo bile zor veririm ne var tam 60 kiloyla kapatsam isveç diyetini 3.700 gram versem 6 günde çok güzel olur yaa 3 gündür spor da yapmıyorum ama ondandamı acaba kilo verimim düştüki:18::18:

Arkadaşlar ilk gün salata zeytinyağlı limonlu diyor,diğer günlerde sadece salata diyor.yani ilk gün koyuyoruz sonra kuru kurumu yiycez biz bu salatayi?

dediğin gibi spordan dolayı da olabilir. Ama dediğin gibi 2. hafta ilk haftada ki gibi pek kilo verilmiyor..İlk hafta verdiğimizim yarısını versek yine iyi..

Bu hafta benimde pek diyeti yapasım yok ama yine de sonucu merak ediyorum açıkçası o yüzden devam ediyorum..

selam kızlar gecen ayda bu forumda diyete başlamıştım çok iyi gidiyordu ama kızım hastalanınca dengem şaştı ve diyeti sonlandırdım
bu diyeti yeni fark ettim bende yarın başlamayı düşünüyorum Allah'ın izniyle.
paylaşımlarınız la yardım ve desteklerinizi bekliyorum.
kilo mu yarın sabah tartılıp yazarım
iyi aksamlar.

Bugüne kadar, birçok farklı diyet yaptım.
Ama en çok zorlandığım İSVEÇ oldu
Gene de herşeyimi aldım, yarın başlıyorum.
Huff o ıspanağı nasıl yicem ben yaaa :18: Yumurtayı üstüne kırıp mı yesem acep.
Sevgi, ilgi, destek, şefkat, motivasyon bekliyorum

Son düzenleme:
günaydınnn kızlar dün akşam yemeğinden önce tartıldım öle bi bakıym ne var ne yok diye 1 kilo gitmiş görünüyodu bu sabah baktım duruo terk etmemiş beni kabızlık çekiorm bayadır ondandır umarım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

zayıf günler diliorm herkeslereeeee

Canım aramıza hoşgeldin ... İsveç gerçekten işe yarıyan bir diyet ama bünyeye göre verdirdiği kilo değişik oluyor..Az bile verdirse , başka bir diyetle bu kadar kısa sürede bu kadar kilo verilemez..
Ispanak ve yumurta gerçekten bir yerden sonra sıkıcı oluyor.. İstersen öyle ye ama katı yumurta seni bütün gün tok tutacaktır. Üzerine kırarsan aynı etkiyi göstermeyebilir..

Benim de bugün 8. günüm. İlk günle aynı şeyleri yiyorum Başarılar

Son düzenleme:
selam kızlar bende bugun başladım

saat 9 da türk kahvemı ıctım vede yarım lt su su an ıyıyım
tek korkum öğlen yemeğil
ıspanak hemde haşlanmış nasıl olacak bılmıyorum :)

kılomu açıklıyorum sakın korkmayınnn :)))
boyum 1,58 kılom malesef kı 65,50 (( sabah tartıldım
bakalım 3. gun kac kılo olacagım meraklae beklıyorum

hepımıze zayıf günlerrr.

Canım ne var korkacak gayet verilebilecek bir kilo..bence bu diyetle bayağı kilo verebilirsin..13 gün sonra da devam ettin mi istediğin bir diyete , istediğin kiloya ulaşırsın..Hem Hedefin kaç ki canım ?

Canım ne var korkacak gayet verilebilecek bir kilo..bence bu diyetle bayağı kilo verebilirsin..13 gün sonra da devam ettin mi istediğin bir diyete , istediğin kiloya ulaşırsın..Hem Hedefin kaç ki canım ?

hedefim 50-52 kılo arasında olabılır ama en buyuk korkum kastan vermek
ama bakalım 13. günün sonunda bellı olacak :) ınsallah başarabilirim

desteklerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar ilk gün salata zeytinyağlı limonlu diyor,diğer günlerde sadece salata diyor.yani ilk gün koyuyoruz sonra kuru kurumu yiycez biz bu salatayi?

selamm cmltmzl ben salatalarıma hiç yag koymadım sadece pul biber sumak ve limonla tatlandırıyorum

dogru valla yarısını versek bile yeter ilk hafta bayagı gidiyor çünkü..pufff benim dünn 8.günümdü ıspanak yemedim canım hiç istemedi öglen.onun yerine iki kaşıga yakın yogurt yedim domateste yemedim yumurtanın üstüne kendi yaptıgım acılı sostan gezdirdim degişik tat versin diye çünkü artık midem kaldırmıyor..akşamki biftekle salatayıda yiyemedim iki kaşık öyle tavuklu şehriye çorbası içtim iki kaşıkla duruyorum şuanda..midem küçüldü sanırım canım hiçbişey yemek istemiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…