- 14 Mayıs 2018
- 9
- 17
- 3
- 30
- Konu Sahibi kuzenimyazmis
Merhaba, isveç diyetine başladım benimle birlikte uygulamak isteyen var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar diyetiniz hyrli olsun azminizde ben diyet ypmak istyrm amma oğlum daha 4 aylık sadece anne sütüyle besleniyo o yüzden ertelyrm iş vec diyeti nasıl vi diyet rht kilo veryr mu?
Merhaba :) benim bugün 6. Günüm. Size de motivasyon olur belki. Başlangıç kilom 70.2 boyum 173merhaba ben de bugün başladım. birbirimizi destekleyebiliriz. :)
Daha önce anne sütünü kestiğini duymuştum. Şeker, un, tuz ve ekmeği hayatınızdan çıkartarak yavaşça kilo verebilirsiniz. Bir de 1 bütün cevizi akşamdan 1 bardak suyun içine koyun. Sabah o suyu ve cevizi tüketin. Bitki çayları da emzirirken problem olabilir ama bunu yapabilirsinizMerhaba kızlar diyetiniz hyrli olsun azminizde ben diyet ypmak istyrm amma oğlum daha 4 aylık sadece anne sütüyle besleniyo o yüzden ertelyrm iş vec diyeti nasıl vi diyet rht kilo veryr mu?
Suanlik ekmeği hayatımdan çıkardım ek gıdaya başlasam rahat edecem bende karbonatlı şu kilo verdiriyo diye duydum bide bi kac baharatı karistirip yemekten sonra bi ba4dak şu ile yutuyorsun o kilo veriyo ona başlayacam 6. Aydaselam canım isveç diyeti çok katı ve şeker içermeyen bi diyet emziren anneler için sağlıklı olmayabilir. bence emziren anneler için diyetler diye bi arat bakalım ne çıkıcak.
İlk gününüz nasıl geçtimerhaba ben de bugün başladım. birbirimizi destekleyebiliriz. :)
Tabiki beraberce uygulanabilirrrrMerhaba, isveç diyetine başladım benimle birlikte uygulamak isteyen var mı ?