• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç diyeti 2018

Merhaba kızlar diyetiniz hyrli olsun azminizde ben diyet ypmak istyrm amma oğlum daha 4 aylık sadece anne sütüyle besleniyo o yüzden ertelyrm iş vec diyeti nasıl vi diyet rht kilo veryr mu?

Merhaba kızlar diyetiniz hyrli olsun azminizde ben diyet ypmak istyrm amma oğlum daha 4 aylık sadece anne sütüyle besleniyo o yüzden ertelyrm iş vec diyeti nasıl vi diyet rht kilo veryr mu?

selam canım isveç diyeti çok katı ve şeker içermeyen bi diyet emziren anneler için sağlıklı olmayabilir. bence emziren anneler için diyetler diye bi arat bakalım ne çıkıcak.

Daha önce anne sütünü kestiğini duymuştum. Şeker, un, tuz ve ekmeği hayatınızdan çıkartarak yavaşça kilo verebilirsiniz. Bir de 1 bütün cevizi akşamdan 1 bardak suyun içine koyun. Sabah o suyu ve cevizi tüketin. Bitki çayları da emzirirken problem olabilir ama bunu yapabilirsiniz

selam canım isveç diyeti çok katı ve şeker içermeyen bi diyet emziren anneler için sağlıklı olmayabilir. bence emziren anneler için diyetler diye bi arat bakalım ne çıkıcak.
Suanlik ekmeği hayatımdan çıkardım ek gıdaya başlasam rahat edecem bende karbonatlı şu kilo verdiriyo diye duydum bide bi kac baharatı karistirip yemekten sonra bi ba4dak şu ile yutuyorsun o kilo veriyo ona başlayacam 6. Ayda

Kızlar hurma diyetine başladım emziriyorum da sütüm de azalmadı 2 günüm tartılmadım 5 gün sonunda tartılacağım isterseniz yazarım sizde bir bakarsınız

Ben gecen sene bir hafta isvec diyeti yapmistim, her gun 2 litre su ictim ve 1 saat de yürüdüm, bir haftada 54 kilodan 51 kiloya düştüm... amaaaaa gel gelelim betim benzim attı gozaltlarim çöktü ruh gibi gezdim o bir hafta...tuvalete falan da çıkamadım dogru dürüst....biraktigim gün koca bir tabak makarnayi mideye indirmistim...verdigim 3 kiloyu bir haftada tekrar geri aldım :KK48:
yani demem o ki verdiginiz kiloyu ne kadar hızlı verirseniz o kadar hızlı geri alirsiniz...en güzeli sağlığı tehlikeye atmadan ayda 2-4 kilo vermek. Herkese sağlıklı günler.

Back