- Konu Sahibi pilli_hatun
Bir toz alacağım diyede bi beze 30 L. beze vermem açıkçası ertesi gün yine tozlanacak ne olsa mikrofiber bez yeter de artar bile 3 L.. evir çevir sil a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadaşlar bende aldım viledanın mikrofiber bezlerinden 4 ytl sanırım.Birde markasız bi mikrofiber bez aldım o da harika toz almak artık kabus değil çünkü önceden toz alırdım arkasından kurulardım o bez de ayrıca bir hav bırakırdı ama artık hiçbiri olmuyor.MİKROFİBER bezler harika Vileda tavsiyemdir.
Süperrrr bişiyyyy
yaa benimde vardı royal cam bezim 16 liraya almıştım gerçi hala var ama, bizim motorsikletimiz var kayınpederim o bezle bir güzel motoru silmiş yağlarını tekerlerini akannehir , kaynvalidem de sağolsun çamaşır suyuyla yıkamış akannehir artık sıradan bez oldu toz alırken su bırakıyo normal ıslak bez gibi :çok üzgünüm:
bide halı koltuk bezim var neyseki o sağlam çok güzel oda hatta ben onla bütün evin duvarlarını sildim tertemiz oldu