- Konu Sahibi pilli_hatun
-
Hanımlar elime bugün bi cam bezi geçti inanamadım süper birşey Teyzem kullanmış bende aldım deniyeyim dedim camlar harika oldu kurulama yok sadece su ile yıkıyorsunuz camınızı siliyorsunuz o kadar deterjan kurulama yok herkese tavsiye ederim
markası Royal Cleaning ben yeşil rengini aldım hem toz hem cam için :dance:
BEN BU MARKA BEZİ YAKLAŞIK 5 SENEDİR KULLANIYORUM ama bu sene artık emekliye ayrıldı benzerlerini aldım ama asla bu markanın yerini tut- mu -yooor şimdi aynısından satan birini bulup hemde iki tane alıcam. pek çok yakınıma da ben tavsiye etmiştim zaten
İYİ GÜNLERDE KULLANIN SADECE BEYAZ SABUNLA TEMİZLEME ÖNERİSİNE KESİMLİKLE DİKKET EDİN BENİM GİBİ YILLARCA KULLANIN.
ya canım netten royal cleaninge girdim adresimi falan verdim maille iletişime geçtiler benimle ama üye olayım da rahat rahat alıyım şu bezlerden diye satmayı düşünmüyorum aslında ama alcak da biyer bulamıyorum o yüzden yalnız iletişime geçtiklerinde verdikleri sitedeki üürünlerin markası royal cleaning marka değiilll smart marka offf napcam yaa ben almak istiyom hem bi de bunların yüz temizleme bezleri var onlardan alcam yetti artık kozmetikler temizliyo diye para veriyoz temizlemiyolar da :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?