Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar. İkiz bebeklere hamileyim 33 haftalık. Doktorumla ilgili bir sıkıntı oldu yeni bir doktora geçmem lazım. Liv hospitalde Bülent tekine giden var mı? Gittiyseniz nasıl ve memnun musunuz
Belli ki yakınız, başka doktor deneyimin olursa yazar mısın? Billur hanıma da daha önce muayene olmuştum sağolsun net bi doktor, karşılaştırmak doğru değil ama Bülent Beye daha yakın hissettim
Belli ki yakınız, başka doktor deneyimin olursa yazar mısın? Billur hanıma da daha önce muayene olmuştum sağolsun net bi doktor, karşılaştırmak doğru değil ama Bülent Beye daha yakın hissettim
Yani riskli gebeliğin mevcut silviride oturuyorum normalde ama oradaki doktor bizi mahvetti resmen. Şuan Esencan perinatoloğa gidiyorum ama esencanı da hastane olarak hiç sevemedim o yüzden Bülent beyi denemek istedim
Esencan hakkında hiç bilgim yok ama madem riskli gebelik senin imkanın varsa gelişmiş imkanları olan hastane daha iyi olur senin için, Rabbim sağlıkla kavuştursun
Esencan hakkında hiç bilgim yok ama madem riskli gebelik senin imkanın varsa gelişmiş imkanları olan hastane daha iyi olur senin için, Rabbim sağlıkla kavuştursun