Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben prof dr Ahmet göçmene gittim bu işin piri o dediler gerçektende şifayı buldum darısı sizeMerhabalar İstmosel i gerçekten tedavi edebilecek bu alanda uzman birisini arıyorum önerileriniz varsa dinlemek isterim
Ben prof dr Ahmet göçmene gittim bu işin piri o dediler gerçektende şifayı buldum darısı size
Tüp bebek için gidiyorum kendisine hastayimda. Ameliyatim da var benim . Çevremde ameliyat için gidip olan da oldu. Memnun kaldım ben. Ameliyat olan arkadaşimda kısa sürede toparladi.Prof.dr. Murat Bozkurt hakkında bilgisi olan var mı ? Bu şekilde zor ameliyatları gerçekleştiren ve başarı yüzdesi yüksek olan bir doktormuş araştırdığım kadarıyla...
Gerçekten bende sıkıştım kaldim istmosel ameliyatı olup hamile kalan var mıMerhabalar İstmosel i gerçekten tedavi edebilecek bu alanda uzman birisini arıyorum önerileriniz varsa dinlemek isterim
Ben varım canım 10 mmlik istmoselim vardı histereskopi ile iki kez düzeltildi. Benimki tüp bebek o yüzden takiplerde rahim içi sıvı çok olduğu için transfer yapılmadı ameliyat sonrası o sıvı olmadı ve transfer oldum. Tedavisiz hamile kalabiliyorsanda o sıvı rahim içinde varsa gebe kalmayı engelleyebilir. Ya da istmosel bölgesine tutunursa tehlşkeli olabilirmiş.Gerçekten bende sıkıştım kaldim istmosel ameliyatı olup hamile kalan var mı
Neden tüp bebek yapıldı kiBen varım canım 10 mmlik istmoselim vardı histereskopi ile iki kez düzeltildi. Benimki tüp bebek o yüzden takiplerde rahim içi sıvı çok olduğu için transfer yapılmadı ameliyat sonrası o sıvı olmadı ve transfer oldum. Tedavisiz hamile kalabiliyorsanda o sıvı rahim içinde varsa gebe kalmayı engelleyebilir. Ya da istmosel bölgesine tutunursa tehlşkeli olabilirmiş.
İlk çocukta tüp bebektiNeden tüp bebek yapıldı ki
Merhaba istmosel in büyüklüğünü nasıl tespit ettiler. Bende bugün hastaneye gittim maalesef tespit edemediler anestezi ile filmi çekilecek korktum açıkçası araştırma hastanesinde gittiğim yer.ben smear testi için gittim bunu ogrendimBen varım canım 10 mmlik istmoselim vardı histereskopi ile iki kez düzeltildi. Benimki tüp bebek o yüzden takiplerde rahim içi sıvı çok olduğu için transfer yapılmadı ameliyat sonrası o sıvı olmadı ve transfer oldum. Tedavisiz hamile kalabiliyorsanda o sıvı rahim içinde varsa gebe kalmayı engelleyebilir. Ya da istmosel bölgesine tutunursa tehlşkeli olabilirmiş.
Merhaba Ultrasonda ölçerek. Film için anesteziye ne gerek var ben anestezisiz çekildim hemde4 kez. Bi sıkıntınız var mı istmoselle ilgili bebek düşünüyor musunuzMerhaba istmosel in büyüklüğünü nasıl tespit ettiler. Bende bugün hastaneye gittim maalesef tespit edemediler anestezi ile filmi çekilecek korktum açıkçası araştırma hastanesinde gittiğim yer.ben smear testi için gittim bunu ogrendim
Yok ben tuplerimi baglattim kendi doktoruma gittim istmoselle yokmuş enfeksiyon varmış Yok yere anestezi vereceklerdiMerhaba Ultrasonda ölçerek. Film için anesteziye ne gerek var ben anestezisiz çekildim hemde4 kez. Bi sıkıntınız var mı istmoselle ilgili bebek düşünüyor musunuz
İlahi istmosel rahmin en iç dikişleri öyle üstten ele falan gelmezArkadaşlar istmosel denilen şey sezeryan dikişinde ele gelen nohut tanesi gibi bir kitle mi doğum yapalı bir buçuk ay oldu ve Şuan öyle bişey var dikişimde