İstmoseli olanlar

Merhabalar İstmosel i gerçekten tedavi edebilecek bu alanda uzman birisini arıyorum önerileriniz varsa dinlemek isterim

Prof.dr. Murat Bozkurt hakkında bilgisi olan var mı ? Bu şekilde zor ameliyatları gerçekleştiren ve başarı yüzdesi yüksek olan bir doktormuş araştırdığım kadarıyla...

Prof.dr. Murat Bozkurt hakkında bilgisi olan var mı ? Bu şekilde zor ameliyatları gerçekleştiren ve başarı yüzdesi yüksek olan bir doktormuş araştırdığım kadarıyla...
Tüp bebek için gidiyorum kendisine hastayimda. Ameliyatim da var benim . Çevremde ameliyat için gidip olan da oldu. Memnun kaldım ben. Ameliyat olan arkadaşimda kısa sürede toparladi.

Gerçekten bende sıkıştım kaldim istmosel ameliyatı olup hamile kalan var mı
Ben varım canım 10 mmlik istmoselim vardı histereskopi ile iki kez düzeltildi. Benimki tüp bebek o yüzden takiplerde rahim içi sıvı çok olduğu için transfer yapılmadı ameliyat sonrası o sıvı olmadı ve transfer oldum. Tedavisiz hamile kalabiliyorsanda o sıvı rahim içinde varsa gebe kalmayı engelleyebilir. Ya da istmosel bölgesine tutunursa tehlşkeli olabilirmiş.

Ben varım canım 10 mmlik istmoselim vardı histereskopi ile iki kez düzeltildi. Benimki tüp bebek o yüzden takiplerde rahim içi sıvı çok olduğu için transfer yapılmadı ameliyat sonrası o sıvı olmadı ve transfer oldum. Tedavisiz hamile kalabiliyorsanda o sıvı rahim içinde varsa gebe kalmayı engelleyebilir. Ya da istmosel bölgesine tutunursa tehlşkeli olabilirmiş.
Neden tüp bebek yapıldı ki

Merhaba istmosel in büyüklüğünü nasıl tespit ettiler. Bende bugün hastaneye gittim maalesef tespit edemediler anestezi ile filmi çekilecek korktum açıkçası araştırma hastanesinde gittiğim yer.ben smear testi için gittim bunu ogrendim

Merhaba istmosel in büyüklüğünü nasıl tespit ettiler. Bende bugün hastaneye gittim maalesef tespit edemediler anestezi ile filmi çekilecek korktum açıkçası araştırma hastanesinde gittiğim yer.ben smear testi için gittim bunu ogrendim
Merhaba Ultrasonda ölçerek. Film için anesteziye ne gerek var ben anestezisiz çekildim hemde4 kez. Bi sıkıntınız var mı istmoselle ilgili bebek düşünüyor musunuz

Merhaba Ultrasonda ölçerek. Film için anesteziye ne gerek var ben anestezisiz çekildim hemde4 kez. Bi sıkıntınız var mı istmoselle ilgili bebek düşünüyor musunuz
Yok ben tuplerimi baglattim kendi doktoruma gittim istmoselle yokmuş enfeksiyon varmış Yok yere anestezi vereceklerdi

Arkadaşlar istmosel denilen şey sezeryan dikişinde ele gelen nohut tanesi gibi bir kitle mi doğum yapalı bir buçuk ay oldu ve Şuan öyle bişey var dikişimde

Gecmis olsun arkadaslar
Hamilelik dusunmuyorsak istmosel in bir zarari var mi sadece bir doktor bana istmosel var sende dedi ama cocuk dusunmuyorum. Adet oncesi 3 4 gun lekelenme ardindan kanamam basliyor sadece

X