Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara kanama hiç olmadi ama adetim uzun sürüyor bitmek bilmiyor kahve telvesi gibi zaman zaman. 13 gün falan sürüyor bazen. Bu yüzden o kadar uzun demişti doktor bana hatta başta kist gibi dediler. Ne kadar yanlış bilgilendirmePeki . Gebelik dışında şikayetin varmıydı? Örneğin adet sonrası lekelenme en belirgini. Yok kürtajda olmaz. Sezeryana bağlı oluşuyor.
Ara kanama hiç olmadi ama adetim uzun sürüyor bitmek bilmiyor kahve telvesi gibi zaman zaman. 13 gün falan sürüyor bazen. Bu yüzden o kadar uzun demişti doktor bana hatta başta kist gibi dediler. Ne kadar yanlış bilgilendirme
Geçmiş olsun. Malesef zor bir durum açık ameliyat veya histeroskopi hepsi belirsiz kesin tedavide. Umarım bizde kalırız.Bende 3 ay önce acik istmosel ameliyatı oldum .Malesef tamir olmadığını öğrendim.Baska Dr yeniden operasyon öneriyor.2.2cm benim istmoselim.Yumurtlama döneminde kahverengi lekelenmeler yaşıyorum.Durum bu kizlar.Histeroskopi ve laporaskopi olup gebe kalanlar var.Hayirlisi dinlenme surecindeyim
Tesekkur ederim insAllah Kader gayrete aşıktır .cabalamaya devamGeçmiş olsun. Malesef zor bir durum açık ameliyat veya histeroskopi hepsi belirsiz kesin tedavide. Umarım bizde kalırız.
Bende Aralık ayında laporoskopik istmosel ameliyatı oldum. Gebelik umarım oluşur ameliyat sonrası gebe kalan varmı bende bilmek istiyorum.Merhaba İstmoseli olup, nasıl bir yol izlediğinizi ve hamilelik oluştu mu? Bunları paylaşmak üzere açtığım bir konu.
Geçmiş olsun. Kimde oldunuz ameliyatı? Bazılarında oluşuyor bazıları hala beklemedeBende Aralık ayında laporoskopik istmosel ameliyatı oldum. Gebelik umarım oluşur ameliyat sonrası gebe kalan varmı bende bilmek istiyorum.
Medipol Bağcılar Nadiye köroglu. Nasip artık. Ameliyat sonrası gebe kalip sağlıkla doğum yapan birini duysam içim rahatlayacak biraz.Geçmiş olsun. Kimde oldunuz ameliyatı? Bazılarında oluşuyor bazıları hala beklemede
Duydum o Dr. U. İstmoseliniz büyük olduğu için mi amelıyat laporoskopi oldunuz? Dr unuz doğal yol ile mi deneyin dedi?tüo ve ya aşılama önermiyor muMedipol Bağcılar Nadiye köroglu. Nasip artık. Ameliyat sonrası gebe kalip sağlıkla doğum yapan birini duysam içim rahatlayacak biraz.
Evet istmosel büyük ve gebelik düşündüğüm için laporoskopik önerdi. Doğal yolla olmazsa gelirsin demişti. Henüz erken aşılama vs. İçin. İki çocuğum var zaten çok şükür. Normal yolla olmazsa diğer yöntemlere yonelirmiyim emin değilim. Gerek yok gibi. Hayırlısı bakalım.Duydum o Dr. U. İstmoseliniz büyük olduğu için mi amelıyat laporoskopi oldunuz? Dr unuz doğal yol ile mi deneyin dedi?tüo ve ya aşılama önermiyor mu
Sizde gebe kalırsanız bana bilgi verirmisiniz rica etsem?Duydum o Dr. U. İstmoseliniz büyük olduğu için mi amelıyat laporoskopi oldunuz? Dr unuz doğal yol ile mi deneyin dedi?tüo ve ya aşılama önermiyor mu