Istismara ugradim nolur bakin?

Bi kere abi degl zaten öz abi degil kuzen. Kuzenin kuzene asık olup evlendigi Bi toplumda yasıyoruz ona göre davranmalısnz

Ailene anlat mesajları göster bu tarz olaylarda devlet de sahip çıkıyor ailene güvenmezsen devlet sahip çıkar sana
Konunun gerçek olmamasını diliyorum
Bana da kuzenim benden sekiz yaş büyük beni sevdiğini söylemişti lisedeyken ben de mesajları anneme ve babama gösterdim ve onunla bir daha hiç muhatap olmadım 13 sene oluyor

Bu adama abi demeyin ve iletisimi tamamen kesin.Eger bir daha bu tarz konusacak olursa herkese soylemekle tehdit edin.Hatta soyleyin.Bir an öz abiniz sandim.Cok korkunç geldi.

Ay bian oz abin sandim yine kuzen bi parca daha hafif kaliyor siz abi olarak gormussunuz ama o size baska gozle bakmis demekki bu insanlar kardes gibi buyudugu kuzene nasil oyle seyler dusunebiliyor bende anlam veremiyorum. Artik farkindasin sapikmisin dan gir her agir lafi soyle zoruna gitsin haddini yerini bilsin utanir insallah

Bana kalırsa konu sahibi fake hatta erkek bile olabilir bunlar kafalarındaki iğrenç düşüncelerini buraya aktararak akılları sıra zevk alıyorlar heralde anlamak mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…