Istismara ugradim nolur bakin?

AzraaTuran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
16
8
1
25
Selam
abim cok kücükken benden fotograflar istiyordu (yüzümün fotolarini) bende normaldir diye atiyordum bana dudaklarin cok güzel tam öpülmelik demisti. bana gereksiz samimi davraniyordu ama ben kücük ve salak oldugum icin anlamiyordum. O aralar ben 10 o da 14 falandi. Ben erkeklerle konusunca deliriyordu ben korumak istiyor saniyordum. Yakaladiginda hep tehdit ederdi. En son bana bu yil dediki benim elimi tutabilirsin bana sarilabilirsin istedigin herseyi yapariz, benimle ne yapmak isterdin falan diye imali sorularda bulundu. Tam o an aydinlandim ve mesaj bile atmiyorum artik ona. Kisa özet gectim ama daha neler neler vardi. Kendimi igrenc hissediyorum daha arada baska seylerde vardi ama kisa gectim. Napmaliyim? 10 yasindayken neyin ne oldugunu bilmiyordum, lütfen yol gösterin artik onunla ayni odada bile durmuyorum?

kendisi aslinda kuzenim ama biz abi kardes büyümüstük..

Ailenize anlatmayı neden düşünmüyorsunuz?

Şimdi kaç yaşındasın?
Ailene anlat durumu polise git gerekirse bak yarın birgün sana bişey yapar önlemini al şimdiden ama ailene anlat mutlaka yazığı mesajları göster annene babana

Görüşme
Eğer gelirlerse filan onu hoşlama dinleme bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…