- 19 Haziran 2019
- 16
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi AzraaTuran
-
Ailenize anlatmayı neden düşünmüyorsunuz?Selam
abim cok kücükken benden fotograflar istiyordu (yüzümün fotolarini) bende normaldir diye atiyordum bana dudaklarin cok güzel tam öpülmelik demisti. bana gereksiz samimi davraniyordu ama ben kücük ve salak oldugum icin anlamiyordum. O aralar ben 10 o da 14 falandi. Ben erkeklerle konusunca deliriyordu ben korumak istiyor saniyordum. Yakaladiginda hep tehdit ederdi. En son bana bu yil dediki benim elimi tutabilirsin bana sarilabilirsin istedigin herseyi yapariz, benimle ne yapmak isterdin falan diye imali sorularda bulundu. Tam o an aydinlandim ve mesaj bile atmiyorum artik ona. Kisa özet gectim ama daha neler neler vardi. Kendimi igrenc hissediyorum daha arada baska seylerde vardi ama kisa gectim. Napmaliyim? 10 yasindayken neyin ne oldugunu bilmiyordum, lütfen yol gösterin artik onunla ayni odada bile durmuyorum?
kendisi aslinda kuzenim ama biz abi kardes büyümüstük..
inanmazlar veya beni suclu cikarirlarAilenize anlatmayı neden düşünmüyorsunuz?
evet o kisi, cok tesekkür ederimÖnceki konudada bahsettiğin abi kuzen aynı kişimi , büyüklerinize anlatmayı düşünmelisin bence .
yemin ediyorum gercek keske saka olsaydiLütfen gerçek olma.
Şimdi kaç yaşındasın?Selam
abim cok kücükken benden fotograflar istiyordu (yüzümün fotolarini) bende normaldir diye atiyordum bana dudaklarin cok güzel tam öpülmelik demisti. bana gereksiz samimi davraniyordu ama ben kücük ve salak oldugum icin anlamiyordum. O aralar ben 10 o da 14 falandi. Ben erkeklerle konusunca deliriyordu ben korumak istiyor saniyordum. Yakaladiginda hep tehdit ederdi. En son bana bu yil dediki benim elimi tutabilirsin bana sarilabilirsin istedigin herseyi yapariz, benimle ne yapmak isterdin falan diye imali sorularda bulundu. Tam o an aydinlandim ve mesaj bile atmiyorum artik ona. Kisa özet gectim ama daha neler neler vardi. Kendimi igrenc hissediyorum daha arada baska seylerde vardi ama kisa gectim. Napmaliyim? 10 yasindayken neyin ne oldugunu bilmiyordum, lütfen yol gösterin artik onunla ayni odada bile durmuyorum?
kendisi aslinda kuzenim ama biz abi kardes büyümüstük..
Mesajlarını göster gerekirse sana mesaj atmasını sağla öyle göster sen karsılık verme amainanmazlar veya beni suclu cikarirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?