Merhaba kızlar benim şöyle bi olayım var sizlere danışmak istiyorum teyzemin arkadaşının kızı bizim şehire üniversite okumaya geldi teyzemde sen onlarla ilgilen kalacak yer ayarla falan dedi yabancılar oraya diye bende ilgilendim baya falan kadın sürekli bekar oğlundan bahsediyo bana onu anlatıyo benimle ilgileniyo kadın her iki lafından biri oğluna geliyo işte o böyle bi kız istiyo edepli olsun ev kızı olsun hep bendeki özelliklerden bahsediyo falan kadın kendi memleketine gidincede hiç irtibatı koparmadı sürekli beni annemi arıyodu bende kadını kızını sevdim baya iyi insanlar neyse aradan 7 ay gecti işte gecen hafta oğluda gelmiş buraya bize geleceklerini söylediler cay içmeye bizde tamam gelin dedik geldiler oturduk hizmet muhabbet falan gittiler.Şimdi sizce kızlar amacları ne ben tam anlayamadım hiçbirsekilde seni oğluma istiyorum gibi bi muhabbet gecmedi şimdiye kadar bende cocugu begendim gördükten sonra sizce umutlanmalımıyım beni isterler diye yoksa boş yere hiç kendimi umutlandırmıyımmı sonuçta Geldikten sonra hiç ses cıkmadı onlardan beni begenmedi cocuk belkide ama annesi beni cok begendiğini her fırsatta söylüyodu oysaki bilemedim şimdi ama içimde bi kıpırtı oluştu çocugu gördükten sonra tam istediğim gibi birisi ahlaklı dinine bağlı yakışıklı olmasını isterim ama neden kendilerini bukadar ağırdan satıyorlar anlamadım gitti bana akıl verin kızlar yoksa boşyere umutlarım yarım kalacak.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
İstişare
- Konu Sahibi Demyas
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evliler evliliğe bağlı nedenler