- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
Rus kadınlar yetmedi şimdi bir de Suriyeliler mi?K.Validem diyor ki,suriyeli kadınlar erkekleriniz lokum gibi kadınlarınız b....kum gibi diyorlarmis pek bi beğeniyorlar nedense
Kızlar kocişlere sahip çıkın ortalık fena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rus kadınlar yetmedi şimdi bir de Suriyeliler mi?K.Validem diyor ki,suriyeli kadınlar erkekleriniz lokum gibi kadınlarınız b....kum gibi diyorlarmis pek bi beğeniyorlar nedense
afferim yıldızlı yüscevap veriyorum: Türkiye..
Hahaha :)Rus kadınlar yetmedi şimdi bir de Suriyeliler mi?
Kızlar kocişlere sahip çıkın ortalık fena.
ülkemi karıştıracak vatanımı bölecek çocuklarımın geleceğinin içine edecekSanırım sız onların başka bir milletle savaştığını sanıyorsunuz fakat onlar kendi milletiyle savaşıyor aynı ülkenin insanıyla siz olsanız aynı ülkede belkide kardeşinizi oldurmeyi göze alıp savaşır misiniz?
yorumunuza çok büyük saygı duyuyorum ve kkda ilk defa bir yoruma bu şekilde cevap vereceğim tamam sahip çıkalım besleyelim ama sorun şu gelip yakamıza yapışmasınlar müslüman müslümanın kardeşidir ama dinimizde birde şu vardır ilk en yakınların ilk kendi vatandaşımıza sahip çıkmamız gerekmezmi bende çok iyi biliyorum çöpten bulduğu yorgana sarılıp uyuyan vatandaşlarımızı ve şuda ayrı bir sorun bunlar zaten suriyedede böyle yaşayan insanlardı dilenerek veya sokaklarda bilindiği üzre suriyedeki bilim adamları doktorlar öğretmenler sanatçılar hep avrupa ülkelerine gitti onlar neden acaba tükiyeye gelip hem bize sığınıp hem hizmet etmek yerine avrupaya gittiler hem kendi vatandaşlarıda burada. aynı zamanda müslüman dilenmez sırtında taş taşır yinede dilenmez onlara göre çok güzel kamplar var ve maaş bağlanıyor oralarda benden rahat yaşayabilirler :)Müslüman,müslümanın kardesidir..
Bende cok suriyeli görüyorum...kısın sogukta donarak ölen,aç kalan,otobüs egzozlarında ellerini ısıtmaya calısan..
Keske kedileri köpekleri düsünerek bizlere kapıların önüne su,mama koyduran vicdanımız suriyelilere karsıda sızlasa biraz..
Yediğimiz yemegi paylassakta,elimizdeki posetlere saldırmasalar..
İnsan onlar,savastan,yokluktan,kıtlıktan kurtulmak icin ülkemize sıgınmıs İNSANLAR!!!
O gonsularrr bize kucak açar miydi acep?ülkemi karıştıracak vatanımı bölecek çocuklarımın geleceğinin içine edecek
yemişim komşuyu yahu babamın oğlu olsa tanımam
hiç güleceğimm yoktuu yaa buna çok güldümmmmmyav taaam hobi olarak yine gelsinler
Turkmenlerin basina gelen olaylari izledikce nasil uzuluyorum. Sirf musluman olduklari icin ne buyuk iskencelere maruz kaliyorlar. Onlarin suriyelilerden cok daha fazla yardima ihtiyaclari var. Keske onlar icin bir seyler yapilabilse.O gonsularrr bize kucak açar miydi acep?
Biz öyle bi ülkeyiz ki Türkmenleri ve d.türkistanda ki Türkleri kimsesiz bırakıp komşularımiza buyrun gelin diyen iki yüzlü bir yardım severlerligin doruguna ulaşan bir ulkeyiz
işte şu üniversiteye sınavsız geçiş olayı beni öldürüyor zaten ben çok çalışmadan %50 istanbulda bir üniversite kazandım zaten ailem burada diye burada kalmak istedim ama gece gündüz ders çalışıp istanbulda bir üniversite hatta yakınlarında bir üniversite kazanmaya çalışıp sonrasında puanı yetmeyip açıkta kalan o kadar çok arkadaşım varki onların hallerine üzülüyorumBahçelievler yenibosna şirinevlere gelin görün adım başı suriyeli bir evde 10 kişi kiralık ev yok dükkanları bile kiraladılar. Erkekleri kendilerini o kadar büyük sanıyor ki ben ondan cekinecekmişim gibi davranıyor çünki oyle yetişmişler. Pazara çıkıyorum çocuklar saldırıyor. Ana caddede yürüyorum dilenciler zorla elime yapışıyor. Tek dedikleri Allah rızası için hastaneye gidiyorum acile sıra bekliyorum kadın doguma gelmiş peşinde 3 küçük çocuk perişan haldeler. Hastanede çalışan görevliler onlara hizmet etmek zorunda gibi herşeyiyle ilgileniyor. Kıza sordum bize çalışmayana gss borcu varsa tedavı olamazken onlar ücret ödemiyor. İlaçları fark ödemeden alıyor. Üniversiteye sınavsız giriyor her ay devletten maaş alıyor sigortasız çalışıyor ben bu ülkede çalıştıgım halde bu haklara sahip degilim. Ben kendime acıyorum artık
işte şu üniversiteye sınavsız geçiş olayı beni öldürüyor zaten ben çok çalışmadan %50 istanbulda bir üniversite kazandım zaten ailem burada diye burada kalmak istedim ama gece gündüz ders çalışıp istanbulda bir üniversite hatta yakınlarında bir üniversite kazanmaya çalışıp sonrasında puanı yetmeyip açıkta kalan o kadar çok arkadaşım varki onların hallerine üzülüyorum