Bana Müslüman Müslümanın kardeşi demeden önce şu soruma cevap verin ;
Kadınlar, çocukları anlıyorum, savaştan kaçıyorlar da ! Binlerce erkeğin vatanını savunmak yerine kaçmasına aklım ermiyor. Erkekler vatanını savunuyor orada dersenizde senede 600.000 bebek nasıl doğuyor ? 600.000 bebek 600.000 erkeğinde bu ülkede olduğunun göstergesi değil midir ? Fakat arap, hindu vs diye ayrım yapılmasına da asla katılmıyorum. İnsan insandır...
bizim onlara göstermemiz istenen vicdan kendilerinde olsaydı zaten burda değil ülkelerini savunurken şehit olurlardı
yanlışım olmasın türk ordusu suriyeye girsin denmiş ,türkiyedeki suriyeli erkek sayısı türk ordusundan fazlaymış,o zaman verin eğitimi kendileri gitsin savunsun,bakalım kadınlarla çocuklara
hadi çocuklarına acıyalım ama maalesef onları da kendileri gibi yetiştirmişler yüzsüz görgüsüz cahil,bi cafede oturuyoruz birden 5-6 çocuk son hız girdi cafeye içerde koşturuyorlar ama o masaya vuruyor bu dekora çarpıyor bağırıyor,amaç ne yani burdaki,bi şey istemiyor yemek ver demiyor sadece cafeyi karıştırıp insanları korkutup gittiler,bir başka gün burger kingde oturuyoruz adamın biri acımış 4 tane çocuğu aldı getirdi yemek ısmarladı parasını verdi adam çıktı gitti bunlar bi masadan kalktı diğer masaya ordan kalktı öbürüne ,alt kattan çıktı yukarıya ordan bi daha alt kata,kalkıp kalkıp bişiler istiyorlar ona saldırıyorlar bunu elliyorlar,benim kızım kalkıp bunları yapmıyor,en sonunda çıkarken çocuk aksesuarlarından aldılar avuç avuç
dışarı bi çıktık parayla satıyorlar aldıklarını dışarda ???
sen acı ben acıyayım da biraz da kendileri acısın çocuklarına yahu,adamın cebinden 11 bin lira çıkıyor çocuğun ayağında terlik hadi acı şimdi,biz ne bilicez kim iyi kim kötü ,kim zor durumda kim değil
şimdi site sahibinin gözüne baka baka siyaset gibi olacak ama hayatımızdaki her şey gibi bu da yanlış siyasi politikaların bir sonucu ,sistemli bir şekilde getirip uygun yerlere yerleştirselerdi kimsenin işine eğitimine sağlığına evine tecavüz edilmeseydi kimse de rahatsız olmaz herkes acır elinden geleni yapardı
bu müslümanlar da bir tek bize kardeş zaten
geçenlerde bir müslüman kardeş ülkemiz ermeni soykırımını tanıdı hamdolsun??????