Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstikrarlı zayıflama arkadasşı
- Konu Sahibi apppple
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Beslenme olarak maalesef dikkat etsem de yine psikolojik olarak çöküşte olduğum için tıkanırcasına yeme bozukluğum tetiklendi . Kötü bir örnek olmak istemem ama sonrasında da kusuyor. Hepimiz zor süreçlerden geçebiliyoruz bazen onun için yargılamamanızı rica ediyorum. Bu arada doktora kan testi vermiştim sonuçlarım çıktı ama idrar testimi regl olduğum için verememiştim . Çarşamba da onu verip doktora sonuçları göstereceğimm (
Özel değilse sağlık probleminizi öğrenebilir miyiimBen de sağlık sorunumdan dolayı diyetisyen ile çalışıyorum. Şu an 4. Günüm olması lazım
Sporunuz nasıl gidiyorrHoşgeldin.Hepimiz için iyi bir macera olması umuduyla.Bugünden itibaren 15 dk egzersizle başlangıcı yapıyorum inşallah tatil günleri 45 dk diye düşündüm.Yaptıkça buradan güncelleyip kendimi denetleme mekanizması gibi kullanmak istiyorum:) bakalım nasıl olacak
- 25 Nisan 2023
- 5
- 1
- 1
- 21
Öncelikle selamm. Foruma üye olalı çok olmuştu ama ilk defa cesaret edip konu açıyorum Yıllardır hep bir kilo problemim var ve bu canıma tak etti . Beden olumlama vs bunlara karşı bir insan değilim ama mutsuz olduğum koca yağ fıçısı gibi bir beden içine hapsolmuş hissediyorum kendimi . Zayıflamak isteyen ,gözü kara ,istikrarlı arkadaş arıyorum .Artık kıyafetleri seçerken hangisi yağlı sırtımı , lop lop göbeğini kapatır diye düşünmem yerine istediğimi giymek istiyorum. Önerilerinizi bekliyoruum
(Not= Hepimiz , her halimizle eşsiz ve güzeliz )
(Not2= Ama ben hariç :’) )
- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Kolesterol yüksek çıktı. Kilo vermeye çalışıyorum. Diyetisyen ve dahiliye hekim ile çalışıyorumÖzel değilse sağlık probleminizi öğrenebilir miyiim
Son düzenleme:
- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
Selamlar herkese, nasılsınız motivasyonlar nasıl,ben yediklerimi dengelemeye başladım ama spor ilk gün hariç henüz yapamadım:'( İstiyorum da aslında ama hem fiziksel hem kafa olarak çok yorgun oluyorum.Bir motivasyona ya da yorgunken yapabileceğim daha basit bir şeye ihtiyacım var sanırım.Önerisi olan aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Pamela Reif'in böyle hafif ve yeni başlayanlar için egzersizleri var. 10 DK lık kısa egzersizleri de var. Onlardan deneyebilirsinSelamlar herkese, nasılsınız motivasyonlar nasıl,ben yediklerimi dengelemeye başladım ama spor ilk gün hariç henüz yapamadım:'( İstiyorum da aslında ama hem fiziksel hem kafa olarak çok yorgun oluyorum.Bir motivasyona ya da yorgunken yapabileceğim daha basit bir şeye ihtiyacım var sanırım.Önerisi olan aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Bugün sonuçları almaya gittim pazartesi tekrar kan vereceğim kortizolüm yüksek çıkmışKolesterol yüksek çıktı. Kilo vermeye çalışıyorum. Diyetisyen ve dahiliye hekim ile çalışıyorum
Ben de lilly sabriyi beğeniyorum chloeye göre kolay ve daha kısa egzersizleri varPamela Reif'in böyle hafif ve yeni başlayanlar için egzersizleri var. 10 DK lık kısa egzersizleri de var. Onlardan deneyebilirsin
- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Aynen o da çok güzel. Caroline Girvan ve GrowingAnnanas kanalları var. Onlar bir tık daha zorBen de lilly sabriyi beğeniyorum chloeye göre kolay ve daha kısa egzersizleri var
- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Geçmiş olsunBugün sonuçları almaya gittim pazartesi tekrar kan vereceğim kortizolüm yüksek çıkmış
- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Neden? Onlar artık hayatında değil sonuçta. Egzersize ilk başladığında yorulman normal. Sonuçta vücudunda kas kütlesi az,spor tecrüben yoktur belki. Böyle yaparak,aşama aşama arttırarak kondisyonun gelişecek. Ama ilk başta nefesinin kesilmesi normalKarın egzersizlerini 5 dakika bile olsa asla yapamıyorum çok yoruluyorum . Konuyu açalı olmuş ama bende aynı tas aynı hamam. Üzerine eski sevgililerim peş peşe beni aradılar ve psikolojik olarak yaşamak ve ölmek arasında ince bir çizgideyim.
- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Ben de 160 kilo ve 67 kilo ile başladım. Birbirimize eşlik edebiliriz. Eğer tiroid,insülin direncin yoksa 1 ayda ortalama 2-3 kilo verebilirsin. Sağlıklı ve sürdürülebilir olan budur. Egzersizi bir şekilde dahil etmen gerekiyor bir de.Kilo verme konusuna bu kadar takılmamın nedeni dengeli beslenmeme rağmen vücudum asla istediğim şekle gelmiyor 160 68 kilo küre gibi hissediyorum