Çocuğunuz daha 2 yaşına bile varmadan halletmişsiniz. Ama istikrar değil bunun adı zorlama... Umarım ters tepmez...
Anlamıyorum annelerin tuvalet eğitimi konusunda bu kadar aceleci davranmalarını.
Çocuktur elbette hareketlidir, oturakta dakikalarca beklemeyecektir. Benimki öyle, oturuyor bi sn sonra kalkıyor. Ben de tekrar otur canım hadi diyorum. Elinden tutup oturtuyorum. Bunda bir zorlama görmüyorum. Sizce bu bir çeşit zorlama mı? O kalkıyor ben oturtuyorum birkaç defa. Ama daha ufak diye tam başlamadım. Yavaş yavaş öğretiyorum. Gerçekten şaşırdım ama sizce bu zorlama mı? Çünkü zorlamayla yaptırmayı ben de istemem.
Arkadaşım, ben gündüzle beraber geceyide aynı anda kestim. Bazı çocuklar malesef gündüz tuvalete gitselerde gece alt ıslatmaya devam ediyor. Sende istersen sıvı geçirmeyen alezlerden alıp altını açık bırakıp denemeye çalış. Eğer cesaret edemezsen gündüz tamamen yapmayı kestiğinde gece altını aç. Çocuğu gece çişe kaldırmanı tavsiye etmem kendisi çişi olup uyanmadıkça. İnşallah çok kısa sürede sonuç alırsın arkadaşım. Haberdar et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?