• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Istikbal prestij yemek odası

KELEBEKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
157
0
96
Tekirdağ
Slm kızlar ben herşeyi mi istikbal aldım sanırım biraz acele ettım bu konuda ama pişman değilim.hep doğtaş almak isterdim mobilyalarımı ama çok pahalıydı beğendiğim ürünler,bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü ama aldık bir kez...bu takımı gören var mı aranızda ben çok beğendim aslında ama güzel şeyler duymak hoşuma gidiyo

aaaa ben o takımı gördüm ve çok beğendim bence hiç pişman olma çok şık güle güle kullan bende aynısını almayı düşünüyorum çünkü

çok saol tatlım ya eve geldiğinde daha çok gösterecek mobilya kendini...aslında benım kafama taktığım istanbul da felan daha ucuz mobilya varmış ama benım gidecek fırsatım olmadı pek

tabiki evde daha çok gösterir mobilya kendini sade ve şık bir takım bence aynası falanda hoş..ayrıca mobilyanın sağlam ve kullanışlı olması önemli bence istikbal çok kaliteli bi kere alınıyo sonuçta fiyatınada çok takılma evini yerleştirdiğin zamanda resimlerini eklersen sevinirim :))

canım birde herşeyimi istikbalden aldım dedin koltuklarını nasıl aldın bende prestij yemek odası ve yatak odasını beğendim ama ona uygun salona koltuk beğenemedim senden fikir almak istedim

koltuk takımım valensia diye bir takım ama benım aldığım kenarları beyaz orta kısımları daha açık kahve yani fotoğraftakinden daha güzel duruyo.

evi yerleştirmeye 5 ay felan var daha ama bende çok merak ediyorum umarım güzel dururlar pelincim haklısın sağlamlık ve kullanışlılık önemli etkenler...benım evim çok fazla büyük değil bu yüzden bazalı aldım ben yatak odamı beyaz deri baza verdiler ve çok güzel yakışıyor yatak odası takımına

çok doğru bir karar vermişsiniz ben prestij takımını çok beğeniyorum güle güle kullanın kızlar...

Back
X