• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstihareye Yattim

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
48
Arkadaslar ben dun gece istihareye yattim bi konu kafami kurcaliyordu. ruyamda yesil ve mavi gordum bunlar iyiye isaret biliyorum ama eger olursa iyi olurdu gibisinden mi yoksa ilerde olcak anlaminda mi kafam karisti

Anlamadım, hiç olmayacak bişey için mi istihareye yattınız?

Gelecekten haber vermez benim bildiğim kadarıyla. Bu yönde karar alırsın iyi olur anlamı çıkarmalısın.

Arkadaslar ben dun gece istihareye yattim bi konu kafami kurcaliyordu. ruyamda yesil ve mavi gordum bunlar iyiye isaret biliyorum ama eger olursa iyi olurdu gibisinden mi yoksa ilerde olcak anlaminda mi kafam karisti
Cevabı evet ya da hayır olacak şekilde niyet edilir benim bildiğim

sein hakkında o gerçeklerşmesini istediğin olay hayırlı anlamına geliyor canım

İstediğiniz konu nedir bilemiyorum her konudan istihareye yatılmaz. Mesela bir iş görüşmeniz olmuştur ya da hayatınızda biri vardır hayırlı mıdır hakkınızda diye yatarsınız eğer mavi yeşil beyaz görürseniz iyidir sizin için hayırlı olacak demektir gireceğiniz iş ya da hayatınızdaki kişi ile evlenmeniz mesela. Ama kafamı kurcalayan birşeyden dolayı derken onun sonunun iyi mi kötü mü olacağı konusu dileğinize bağlı.

İstihareye neden yatılır? Nasıl bir uygulamadır? Beni aydınlatın lütfen :KK58:
Nette dini sitelerde açıklaması vardır. Bir işte düşündün, taşındın, bilene sordun; hangisi hayırlı olur diye hala karar vermiyorsan istihareye yatabilirsin. Bir duası var (meali çok güzel, mutlaka anlamını da okuyun) . Namaz kılıyorsun, bu duayı okuyorsun ve konuşmadan yatıyorsun sanırım :) Rüya da beyaz yeşil gibi renkleri görürsen hayra, yok siyah kırmızı falan görsen pekte hayrlı bir iş olmadığına işaret.

Back