Rüya Yorumları İstihareye yatmıştım...rüyamı yorumlayabilecek biri var mı acaba :((

Florisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2010
115
0
merhaba kızlar...dün gece istihareye yattım sevdiğim kişi için...rüyamda annemle birlikte onların yatak odasında yataklarının döşeğini kaldırıyoduuk...sonra annem büyük pencere camlarını tutuyoduu bana diyodu gel sen de tut bana yardım et yoksa düşüp kırılcaklar..ben de zorlukla tutuyordum camları...o sırada annem ilahi söylemeye başladı ilahiyi söylerken de tuttuğum camların üstüne başka camlar koyuyorduu (camlar hep büyük ya kare ya dikdörtgen) güya istihare yapıyormuşuz...sonra ilahisi bittiği sırada son camı koydu (son cam buzlu camdı) elimdeki camların üstüne ve bana dönüp ''bu iş olmayacak'' dedi güya ilahisi bittiği sırada koyduğu son cama göre belli olmuyomuş istihare...ben de bunun üstüne anneme bakıp ''sakın öyle deme anne, olup olmayacağını ancak Allah bilir sen bilemessinki böyle net konuşuyosun, hem sen türkünü çok hızlı söyledin o yüzden bu cama denk geldi belki yavaş söyleseydin bu cama denk gelmezdi bilerek yaptın, hem bak kenarda başka camlar da var, onları koymadık daha'' falan dedim ona..hayırlara vesile olsuun acaba yorumlayabilir misiniz?? şimdikten ağzınıza sağlık

Ruyanizdan uyandiktan sonra ki hisleriniz cok onemli, huzurlumu uyandiniz yoksa s1k1ntilimi?

Eger tereddutte kalirsaniz, 3 yada 7 gun pes pese tekrar deneyin.

Umarim, hakkinizdaki hayirli olan karari verirsiniz

Ruyanizdan uyandiktan sonra ki hisleriniz cok onemli, huzurlumu uyandiniz yoksa s1k1ntilimi?

Eger tereddutte kalirsaniz, 3 yada 7 gun pes pese tekrar deneyin.

Umarim, hakkinizdaki hayirli olan karari verirsiniz

uyandığım sırada önce bi korkar gibi oldum hani olmaz dendiği için ama sonra kendi kendime ''ancak Allah bilir biz bilemeyizki'' dediğimi ve rahatladığımı hatırlıyorum..

ilahi iyiye dalelet,cam demek şeffaflık demektir.sevgiliniz içi dışı bir insan sanırım,hocadan duymuştum istihare renklere göre yorumlanmmamalıdır dedi,adamın biri kara çarşaflı bayan görmüş rüyasında siyah renk gördü diye düşündüğü kişiden vazgeçmiş hocada dediki siyah çarşaf tesetür demektir aslında rüyanız iyiye işaret dedi,biriside sordu oda rüyasında yeşil erik görmüş ama ısırınca acı imiş o rüya iyiye işaret değil dedi,bir bilene danış :)

sağolun çok teşekkür ederim...bu dediklerinizle içimi rahatlattınız :) ama çevremde bilen biri yokkii danışayıım

istihareye nasıl yatılıyor .hiç yapmadımdabilmiyorumkismile

benim bildiğim istihareye seni tanımayan biri senin niyetine yatıyor
çnkü insan kendi için veya tanıdığı biri için gördüğü rüyalarda objektif olamıyor nasıl niyet ederse öyle görüyor
ben öyle biliyorum

Rüyayı hayırlara vesile etmek gerekli bence onun için herkese anlatmamak gerek. çünkü bela ağızdan çıkan sözdür.allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…