• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstihareye Yatanlar Var Mı? Sonuçları, detayları benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

catgirlllll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
77
26
8
İstihareye yatanlar var mı arkadaşlar?
Ben 2 gece yattım. İlk gece hiç uyuyamadım, psikolojik midir nedir. 😓Sağa sola dönüp durdum, haliyle istiharem geçerli olmadı. 😅
Dün gece de yattım, herhangi bir his yada rüya görmedim. 7 gün devam edeceğim Allah nasip ederse. Bir yerde yanlış mı yapıyorum onu da bilmiyorum. Dikkat ediyorum ama.
İstihareye yatanlar, detayları benimle paylaşırsa çok sevinirim. Rüya gördünüz mü yada olumlu/olumsuz bir şey hissettiniz mi? Ne için yattınız? Sonuç ne oldu? Rüyanız çıktı mı? Cevaplarınızı bekliyorumm.🥰💕🌸

İstihareye yatanlar var mı arkadaşlar?
Ben 2 gece yattım. İlk gece hiç uyuyamadım, psikolojik midir nedir. 😓Sağa sola dönüp durdum, haliyle istiharem geçerli olmadı. 😅
Dün gece de yattım, herhangi bir his yada rüya görmedim. 7 gün devam edeceğim Allah nasip ederse. Bir yerde yanlış mı yapıyorum onu da bilmiyorum. Dikkat ediyorum ama.
İstihareye yatanlar, detayları benimle paylaşırsa çok sevinirim. Rüya gördünüz mü yada olumlu/olumsuz bir şey hissettiniz mi? Ne için yattınız? Sonuç ne oldu? Rüyanız çıktı mı? Cevaplarınızı bekliyorumm.🥰💕🌸
Eğer istihare duası okuyup yatınca kasıyorsanız (ben bazen öyle oluyordum) sağ tarafınıza yatıp besmele ile 7 kez niyetinizi söyleyip uyuyun. Abdestli olursanız daha iyi. "Ela ya'lemu men halag ve hüvel latıyfül habir" ayetini 7-21-100 kere okursanız daha iyi olur. Niyetinizi yaparken "Bismillahirrahmanirrahim, niyet ettim.......... Konudaki durumu rüyalarımda görmeye, gördüğüm rüyaları hatırlamaya ce doğru anlamaya" şeklinde niyet edip gördüğünüz rüyayı yazmanız, rüyalarınızı hatırlamanızda etkili olur

Back