İstihareeeee yattım amaaa sonuç garip oldu

minikgezginnnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
85
18
arkadaslar merhaba hayatımda biri vardı , hayırlımı değilmi diye bende ona göre hareket etmek istedim istihareye yattım yeşil gördüm . Bir hafta geçmedi ayrıldık . Bu nasıl birşeydir ? Yanlışmı yapmısım lütfen bir bakın .

Sırf rüyayla mı karar verecektiniz yani?

Ayrıca önce istişare sonra istihare diye de birşey var. Siz bu kişiyle ilgili herhangi bir araştırma yaptıniz mi? Büyüklerinizle istişare ettiniz mi? Yoksa kafaniza gore bu kişi hayırlı mi değil mi diye bakmak mi istediniz?

Durup dururken pat diye ayrilmadiginizi tahmin ediyorum. Uyusamadiginizin sinyallerini muhtemelen gördünüz ama görmezden geldiniz. Belki de ayrılmanız en hayırlısıdır. O kişi ayrılarak size hayırlı birşey yapmış olabilir

Rüyanız o kişiyle olursa hayırlı demektir..o kişiyle hiç ayrılmayacaksınız anlamına gelmez..
Belki hayırlıydı ama anlaşamadığınızı düşündünüz ayrıldınız..
Bilemiyorum ..asıl ayrılık sebebi neydi buarada .

KEndi kendime yaptım . Evet tartısmalarımız oluyordu ama geciyordu . Bende sabretmesini pek bilmem o yüzden

yeşil gördüm rüyamda . O bitirdi birbirimizi cok sevdiğimizi biliyoruz ama nedendir yolunda gitmeyen seyler oldu

Ben de yıllar önce rüyamda yemyeşil bir orman görmüştüm bir grup ilkokul çağındaki erkek çocuğu sırtlarında çantalar ve üzerinde üniformalarla ormana doğru koşuyordu. Neşeli gibilerdi. Rüya bugün bile gözümün önünde.
Sonra ayrıldık.
Şimdi çok iyi bir eşim ve Mutlu bir evliliğim var.
Rahat olun hayat devam ediyor hem de bol bol süprizi beraberinde getirerek

Bu konu kapanır canım kapanmadan diyeyim ki o kişiyle olursa hayırlı olacaktır ayrılmış olabilirsiniz bu tekrar barismayacaginiz anlamına gelmez

İstiharede tek başına renk önemli değildir.
Rüya sana o kişiyle ilgili mesajlarda verbilir.
Yani sen gerçekten ruyani hatırlıyosan ona göre yorumla.tek basına gördüğün yeşili degil.
Birde yeşil diyosun ama yeşil ne gördün
Mesela yeşil bir fare yeşil.bir kopek görüp hayra yoruyosan buda biraz sıkıntılı.

sen baska bırıne yaptır ki anlamı olsun bılıncaltı olabılır
abdest alıp yap
yedı gece yap yanı bunların bellı sartları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…