İstihareeeee yattım amaaa sonuç garip oldu

Bazıları Mune'nin ajanları gibi hemen Mune Mune hee :rolleyes:

Konu sahibi belki tekrar barışırsınız birde bi kaç kez yatılması gerekiyor diye biliyorum veya siz etkilenip yeşil görmüşte olabilirsiniz.

Boş beleş işler. Şu evrenle ilgili hayatın amacıyla ilgili bi yatsanıza isthareye bi kere de. İşe yarıyor mu bakalım. Te allahım nelere inanıp nelerle uğraşıyorsunuz.

Istiareyi yanlis yorumlamissiniz
Birlikte olsaniz hayirli olacakmis ama olmamis ayrilmissiniz,bu kadar basit
Ha bir de ruyaya gore mi karar verecektiniz,tek kistas o mu?

Boş beleş işler. Şu evrenle ilgili hayatın amacıyla ilgili bi yatsanıza isthareye bi kere de. İşe yarıyor mu bakalım. Te allahım nelere inanıp nelerle uğraşıyorsunuz.
Saçma yorumlarını kendine sakla düzgünce birşey sordum ya cevap ver yada yorum dahi yapma . İnsanı germe şurda . Sana göre öyle bana göre değil . Sonucta ben burada bu istihare boş işmi diye soru yöneltmedim tatlım . Lafını bil .

İstiharede tek başına renk önemli değildir.
Rüya sana o kişiyle ilgili mesajlarda verbilir.
Yani sen gerçekten ruyani hatırlıyosan ona göre yorumla.tek basına gördüğün yeşili degil.
Birde yeşil diyosun ama yeşil ne gördün
Mesela yeşil bir fare yeşil.bir kopek görüp hayra yoruyosan buda biraz sıkıntılı.
Sadece renk gördüm .

Saçma yorumlarını kendine sakla düzgünce birşey sordum ya cevap ver yada yorum dahi yapma . İnsanı germe şurda . Sana göre öyle bana göre değil . Sonucta ben burada bu istihare boş işmi diye soru yöneltmedim tatlım . Lafını bil .

Önce bi ağzının ayarını yap da beni karıştırma burdaki pısırıklarla. Sana yaptığının saçmalığını göstermeye çalışıyoruz şurda. Bomboş gelip gidiyorsunuz şu hayattan ne bişeye faydanız var ne bişeyiniz. Burayı dışardan okuyan da örnek alacak aynısını deneyecek. Sen konu açarsan yorum yapılır. Sana mı sorcam yorum yaparken hesap benim değil mi hayırdır. Boş beleş insan seni. Ne halin varsa gör.

Önce bi ağzının ayarını yap da beni karıştırma burdaki pısırıklarla. Sana yaptığının saçmalığını göstermeye çalışıyoruz şurda. Bomboş gelip gidiyorsunuz şu hayattan ne bişeye faydanız var ne bişeyiniz. Burayı dışardan okuyan da örnek alacak aynısını deneyecek. Sen konu açarsan yorum yapılır. Sana mı sorcam yorum yaparken hesap benim değil mi hayırdır. Boş beleş insan seni. Ne halin varsa gör.
Bunun nesi saçmalık? o kadar şey yazılıyor zaten , canın sıkılmış burda patlama canım . Adabını bil terbiyesiz . Sende canım sende . Hadi allaha emanet

Ben de yıllar önce rüyamda yemyeşil bir orman görmüştüm bir grup ilkokul çağındaki erkek çocuğu sırtlarında çantalar ve üzerinde üniformalarla ormana doğru koşuyordu. Neşeli gibilerdi. Rüya bugün bile gözümün önünde.
Sonra ayrıldık.
Şimdi çok iyi bir eşim ve Mutlu bir evliliğim var.
Rahat olun hayat devam ediyor hem de bol bol süprizi beraberinde getirerek :KK15:
Allah öutlulugunuzu daim etsinnn cok teşekkür ederim gercekten

Teşekkür ederim ama baskasına yaptırılması dogru olmaz kendimizin yapılacagı söyleniyor ?
hayır senın yaptıgın ruya psikolojık olarak yesıl gorme olasılıgın yuksek
annen kardesın vs yapsın
abdest al namaz kıl yedı gece yap bide sen
sabahları da annenle ruaları karsılastırın

X