Rüya Yorumları İstihareden Sonra Görülen Rüya

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
merhaba sevgili arkadaşlarım ,
Çok dert ettiğim bir mesele için çok güvendiğim birinden istihare ye yatmasını istedim .Gördüğü yemyeşil bir tarlanın içinde bir ev evin içindeki kadının ayağında siyah çorap.Ama geneli yemyeşil kocaman bir tarla...Yardımcı olursanız sevinirim

ooo istiarede yeşillik görmek çok hayırlıdır canım. sorduğun şey herneyse senin için hayırlı olacak anlamına geliyor

kızlar 2. gün aynı şey için tekrar yattı arkadaş beyaz duvar üzerinde siyah bir böcek gördü kızlar ne olur akıl verin yorum yapın lütfen

cnm o kadar kafana taktıysan bence sen kendın kendın ıcın ıstıhareye yat derım hem kafan da karısmaz suphen de kalmaz boylelıkle

yorum yapın demişsin kendimce yapıyım o zaman doğru mudur bilemem ama,
ikisinde de aynı şey çıkmış bence.her ne ise hayırlı ama beraberinde ufakta olsa bir sorun var.

canım bende istihareye çok yatarım ama hiç göremiyorum.
Ama senin olayında genel anlamda hayırlı olduğu ama bazı sorunları da beraberinde getireceği anlaşılıyor.

kızlar bir de şu var benim sonucunun olumsuz olmasından korktuğum bir mesele vardı bu rüya görüldü kuzenim olumsuzda olabilir ama olumsuz görünende hayırlı olabilir dedi böyle bişey olur mu

kızlar inancınıza çok saygılıyım lütfen beni yanlış anlayıp eleştirmeyin ama rüyalar bilinç altına ittiğimiz farkında olmadığımız yaşantıların duyguların yansımasıdır ve bu yüzden her rüyada mana aramamak gerekir... yani siyah gördünüz diye olumsuz olacak die bir şey yok... olumlu düşünürseniz gerçekten yeşil görmek isteyip gün boyu bunu düşünüp uyursanız zaten her türlü yeşil görürsünüz rüyada yada tam tersi düşünürseniz siyah görürsünüz

Hayır olsun inşaallah..

Öncelikle istihare rüyaları anlatılmaz.. Ehil bir insana sorulur, alınan yoruma göre birde iştişare yapılır.En önemlisi bu kısımdır.

Bu konuda yanlış bilgi var; sadece renge göre karar verilmez..Bu yüzden çok yanlış kararlar alınıyor.

Zaten rüyayla amel edilmez..İstihare biraz riskli bir durum.

kızlar 2. gün aynı şey için tekrar yattı arkadaş beyaz duvar üzerinde siyah bir böcek gördü kızlar ne olur akıl verin yorum yapın lütfen

Hayır olsun inşaallah.Şüphesiz en doğrusunu Allah bilir.

İstihare rüyası olarak yorumlamıyorum, altını çizmek istedim..Çünkü o rüyalar beni aşar.

Bu rüyada olmaması gereken bir durum var. Bu konuda ısrar edilmemesi gerektiğini, yoksa üzücü bazı durumlar yaşanacağına delalettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…