istihare

Duygusuz Hatun

Bilmek başka, bulmak başka, olmak daha başka...
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
106
112
28
Selam kızlar bu konuda Yardımınıza ihtiyacim var. Ben sevdiğim adam için istihare ye yattim ilk gun beni bir camiye goturduler arabayla benim islerim var beni buraya neden getirdiniz diyorum ezan okunacak bekle ezan okunmadan gidemezsin ezani dinledim sonra götürdüler beni uyandım tekrar uyudugumda kahvaltı yaptim ama bişey yemedim ben ailem yedi o sırada telefonum çaldı onla senin arani yapmak için aradik dediler dünkü istihare ruyamda ise denizin üstünde yurudum... InsAllah hayırlara vesile olur...

dini konu yasak bacım hem istihare hadi yattım demekle olmuyor prosedürleri var özellikle yatan kişinin de masum,günahsız ve temiz olması çok önemli özellikle çocukları yatırırlar mesela

dini konu açmak yasak muhtemelen konu kapanır ama rüyada ne gördüğünüzden çok ne renk gördüğünüz önemli diye biliyorumi cami falan görmeniz bilinçaltıyla ilgili sanırım

dini konu açmak yasak muhtemelen konu kapanır ama rüyada ne gördüğünüzden çok ne renk gördüğünüz önemli diye biliyorumi cami falan görmeniz bilinçaltıyla ilgili sanırım
Aslinda ben bir hocaya yorumlattim cok hayırlı dedi ruyan ama sizlerde sormak istedim.

rüyada maviler yeşiller görmek iyidir karalar görürsen yi degil demektir hayirlara çikarsin Rabbim
ilk ruyamda karisik renkler gördüm ikincide mavi.

bak canim istişare yapmadan istihare bana cok mantikli gelmiyo. önce istişare yapin knusun eger olumlu giderse tekrar bir baskasini yatir ruyaya. kendin yatma bilinç altin etkiler rüyani bi hoca bul onu yatir.

sabah niyetine olsun,araba insanın muradı'dır , cami dua edilen yer,muradının olması için biri sana yardım edecek ,ezan ses ,haber'dir ,bu kişinin yardımından sonra muradınla ilgili haber alacaksın,kavaltı da bir şey yeseydin kısmetdi ,henüz vakit var demek ,yalnız bu kısmet işinden ailende bir şekilde faydalanacak ,denizde yürümek çok güzel ,deniz devlet ve maneviyatla ilgili , bu kısmet işi olursa maddi manevi kazancın olacak ,hakkında hayırlısı olsun ...

Cok tesekkur ederim beni aydinlattiniz o kisiyi cok seviyorum Rabbim de hayırlı kildiysa insaAllah sevdiğim den vazgecmycm

Ben sordum hocaya kendin yatman lazim dedi istisara nasil yapıcam kimle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…