- Konu Sahibi psikopatinkarisi
hayır hayır ses çok güzel bi sesti :) ürkütücü falan değildi :)
Tamammm ben de deneyeceğim ama cevap ne olacak çok merak ediyorum :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır hayır ses çok güzel bi sesti :) ürkütücü falan değildi :)
kuran istiharesini denedin mi elfce92? merak ettim bi sonuca varabildin mi.
denedim ama bir şey anlayamadım. kuranın mealine baktım o ayetin öyleydi değil mi ?
allah allah şaşırdım.evet ilk bikaç ayetin mealine bakacaktın...
bnm görümcem hamile kalmıştı sonra doktor kız olacak demişti..kuran istiharesi yaptı o da..çıkan ayet:"biz sana yahya adında bir erkek çocuk nasip ettik"
çocuk gerçekten erkek doğdu.o da ismini yahya koymuştu..çok etkilenmiştim bu olaydan ve daha bi sürü şey yaşadık biz bu şekilde.en ufak şeyde buna
başvururuz ve çoğu zaman sonuç alırız....
kuranı açarken içinden niyetini geçirmiş miydin şaşırdım neden bişey çıkmadı.
geçirdim ama belki de bilmemem mi gerekiyor anlamadım ki ama anlattığına çok şaşırdım . ne kadar güzel
buna benzer bi sürü olay yaşadık biz o yüzden çok itibar ediyorum kuran istiharesine...ama mesela benim için başkası bakınca daha güzel çıkıyo bazen bilemiyorum...güvendiğin birine söle senin için yapsın bakalım bi de...
dün gece yattım ama o kadar karışık bir rüya gördüm ki karmakarışıktı.Tam olarak hatırlayamıyorum.Acaba belli düşüncelerle uyuyunca mı oldu.Yoksa bir yerde hata mı yaptım:S kitaptaki duayı okudum bu arada.
belli düşüncelerle uyuduğun için olabilir . bir de hemen ilk gece bir şey göreceksin diye bir şart yok. hiçbir şey görmüyorsan 7 gece üst üste devam etmelisin. eğer yine bir şey görmüyorsan ve buna bağlı bir karar vermen gerekiyorsa uyandığın zamandaki hislerine bak. yani kendini iyi hissediyorsan bunu olumlu görebilirsin.
bugün tekrar deneyeceğim de acaba ters tarafa falan mı yattım uyudum bilmiyorum ki.Birde gece çok üşüdüm öyle böyle değil ama bunun bir etkisi olmaz herhalde saçmaladım galiba:S buradaki yazan duayı mı okusam acaba bu sefer.
önce istişare sonra istihare yapılır dedi, yani önce mantıklı akıllı insanlarla büyüklerle istişare edip bu konuyu değerlendireceksiniz aklı başı yerinde büyükleriniz bu olayı mantıklı buluyor çevredekiler onaylıyorsa ondan sonra istihare yapılır dedi, şöyle düşün dedi, birisi için yattın iyi gördün aslında hiçte iyi birisi değil ailen yada çevren onaylamıyor mantık yönünden çok olumsuz birisi , karakteri olsun , aile yapısı inancı olsun, bunları bile bile evlendin sonra bitince ama ben rüyaya yatmıştım denmez önce ilim dedi, hatta bi arkadaşım evlencek zaman hep hayırlı görmüş rüyasında ama yıllar sonra boşandı çokta çekti, sonra müftüye gidip sormuş neden böle oldu diyince , belki sonucu itibariyle hayırlıdır bilemezsin, ondan olan çocuğundan çok byük hayırlar gelecek belkide allah bilir, mutlaka bi hayır vardır ki hayırlı çıkmış rüyan demiş, gerçekten de doğru çıktı adamın dediği , HAKKIMIZDA NELER GİZLİ BİLEMEYİZ, BOL DUA EDİP TEVEKKÜL ETMELİYİZ CANİM, hakkında en hayırlısı neyse o olsun !!!
Ben namaz kılmayı bilmediğim için, bir kere bir arkadaşım benim yerime istihareye yatmıştı. Eski erkek arkadaşımla beni görmüştü rüyasında, yemyeşil bir çayırlığın içinde salıncakta sallanırken.. arkadaşım anlatırken tüyleri diken dikendi.. ama olmadı, adı üstünde 'eski' erkek arkadaşım.. bilinçaltıyla ilgili olduğunu düşünmüştüm ben de..
bir sorum var, yatakta sağ tarafa doğru yan yatıp kıbleye dönerek, 21 kere istihare duasını okumamız gerektiği yazılmış.
peki kıble sol taraftaysa ne oluyor?
Kızlar o kadar kişi 21 kere okunan duayı yapıcam dedi sonuçlar nasıl![]()