Rüya Yorumları İstihare Yorumu

kevseraydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
11
2
Merhaba, beni isteyen birisi için hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım. Erkek tarafının annesi vefat etmiş durumda. Rüyamda ise mutfaktayım ben, erkek tarafın annesi ve kız kardeşiyle beraber kek yapıyoruz. Mutfaktayız, pencereden içeri güneş ışığı giriyor baya aydınlık, mutfak dolapları beyaz, temizdi. Ama mutfak çok büyük değildi, 15-20 m2 arası.Erkek tarafın Annesi oldukça samimi, sıcakkanlı ve neşeli davranıyordu. (Ki gerçek hayatında sert mizaçlı biriymiş, Allah rahmet eylesin) annesi yere oturmuş kek için malzemeleri mi topluyordu artık neyse, ben ve erkek tarafının kız kardeşinden kek için malzemeler istiyordu. benden de yumurtaları kırıp şekerle karıştırmamı istedi. Bende tezgaha yöneldim 2 yumurtayı kasenin içine kıracakken bi kase alıyorum içinde yoğurt var içine aniden kırınca tüh yaa diyorum benim annem kaselerin içine birşeyler koymuş.. sonra yumurta dağılmamış bi vaziyette ordan alıp diğer kaseye koyuyorum onda da krem şanti mi ne var sonra 3. Ye koyuyorum onda bişey yok. Ve yumurtalar da dağılmadan düzgünce koyabiliyordum.. sizce bu istiharenin yorumu nedir? Şimdiden teşekkür ederim saygılar. Detaylı olarak yorumlarsanız çok ama çok sevinirim çok sağolun hanımlar:)

Yorumlamadan önce şunu söyleyeyim,istihareden önce diğer tüm şartlar yerine getirilir,örneğin araştırılır,mümkün olduğunca tanınır,eğer herşey olumluysa bir de istihare denenebilir.
Yorumlamaya gelince güzel görmüşsünüz bence.Rüyada yeşil ve beyaz görmek iyidir.
Yumurta berekettir.
Hamur görmekte iyidir.
Benim mutfağmı tarif etmişsiniz,beyaz,aydınlık ve bence yeterince geniş,15 20 mkare az mı:))

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkürler.. bu sitenin en güzel tarafı şu ki; birbirimizi tanımıyoruz ama hayır duası ediyoruz ne kadar güzel birşey :) gerçekten birlik olmak önemli birşey ya biran bunu hissetirdiniz bana :) Allah sizlerinde karşısına hep iyilik güzellik çıkarsın:) Allah’a emanetsiniz.. hıı bu arada ben kaç kez istihare denedim ama en net ve son olanını yazdım..

Yorumlamadan önce şunu söyleyeyim,istihareden önce diğer tüm şartlar yerine getirilir,örneğin araştırılır,mümkün olduğunca tanınır,eğer herşey olumluysa bir de istihare denenebilir.
Yorumlamaya gelince güzel görmüşsünüz bence.Rüyad
Sen yine de diğer bütün ip uçlarını da en az istihare kadar önemse canım,peygamberimiz de öyle tavsiye etmiştir.
Örneğin hayvanlara ve hizmetli,garson vs çalışanlara karşı davranışları nasıl,bunlar kişiliğ hakkında ip uçları verir.
Bir kediye köpeğe tekme atan horlayandan ne koca nede baba olmaz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…