- 21 Eylül 2015
- 11
- 2
- Konu Sahibi kevseraydin
Merhaba, beni isteyen birisi için hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım. Erkek tarafının annesi vefat etmiş durumda. Rüyamda ise mutfaktayım ben, erkek tarafın annesi ve kız kardeşiyle beraber kek yapıyoruz. Mutfaktayız, pencereden içeri güneş ışığı giriyor baya aydınlık, mutfak dolapları beyaz, temizdi. Ama mutfak çok büyük değildi, 15-20 m2 arası.Erkek tarafın Annesi oldukça samimi, sıcakkanlı ve neşeli davranıyordu. (Ki gerçek hayatında sert mizaçlı biriymiş, Allah rahmet eylesin) annesi yere oturmuş kek için malzemeleri mi topluyordu artık neyse, ben ve erkek tarafının kız kardeşinden kek için malzemeler istiyordu. benden de yumurtaları kırıp şekerle karıştırmamı istedi. Bende tezgaha yöneldim 2 yumurtayı kasenin içine kıracakken bi kase alıyorum içinde yoğurt var içine aniden kırınca tüh yaa diyorum benim annem kaselerin içine birşeyler koymuş.. sonra yumurta dağılmamış bi vaziyette ordan alıp diğer kaseye koyuyorum onda da krem şanti mi ne var sonra 3. Ye koyuyorum onda bişey yok. Ve yumurtalar da dağılmadan düzgünce koyabiliyordum.. sizce bu istiharenin yorumu nedir? Şimdiden teşekkür ederim saygılar. Detaylı olarak yorumlarsanız çok ama çok sevinirim çok sağolun hanımlar:)