Rüya Yorumları İstihare Rüyam

delikumru

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
76
0
38
İki kişi yattı benim adıma eşimden ayrılmam hayırlımı değilmi diye birisi...

Eşimi annesini kız kardeşini bide yanlarında bi genç kız varmış annesiyle ablasının üstünde kırmızı elbise kızı tanımıyor ama siyah elbise eşimdede kotla beyaz tşört görmüş...

Diğeride...

Rüyasında mahkemeye gidiyomuşuz hepimiz benim ailem boşanmam için şahitlik yapmışlar eşim ben istemiyorum demiş diretmiş hakim bizi boşamış bizimkiler yeni bi hayatın var böylesi daha iyi mutlu olacaksın demiş ben ağlamışım renk olarakta kaynanamda rengarenk elbise görmüş görümcemde rengarenk bluzla buz mavisi kot eşimdede kotla mavi tşört bendede rengarenk bluz buz mavisi pantolon beyaz spor ayakkabı görmüş...

Ben yattım...

rüyamda acı yeşil biberden ısırıyorum azım yanınca bal kaymak varmış hemen ondan yiyorum...

Yorumlarınızı bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum... Teşekkür ederimm.

hayırdır inşallah
keşke buraya yazmasaydın
bunları sadece hayra yoracak kişilere anlatmalısın
birisi olumsuz yorum yapmasın diye

bunlardan anlayana vardır diye yazdım bu rüyadan ne mesaj çıkarmalıyom bilmiyorum çünkü ben şuanda ayrı olduğum için bu ayrılık hayırlımı hayırlı değilmi onu bilmek istedim bu rüyalar görüldü istihareye yatanlarda uyandıklarında ayrılığım hayırlı gibi hissetmişler bilmiyorum rüyadan sonuç çekarmaya çalışıyorum

boşanmak özünde hayırlı bişey değil ama senin bundan sonraki hayatın için hayırlı olacak gibi..
çünkü senin gördüğün rüya çok net.
zaten ayrıymışsınız.müsterih ol canım ;-)

çok teşekkür ederim herkeze benimde kuzenim menzilde hoca ona sordum o da boşanman hayırlı kayınvaldenle görümcenin içlerinin kötülüğünü eşin fark edecek çünkü kıpkırmızı görmüşsün dedi umarım hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…