- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım konuyla alakasız ama ekim anneleri konumuza gelsenee
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-anne-adaylari.986093/page-607#post-50679922
İstihare işi bence farklı olabiliyor, ünv de de hoşlandığım biri için arkadaşlarım benim için yapmıştı, o kişi hep hayırlı çıkıyordu ama aramızda bişey olmadı. Sonra eşim için güvendiğimiz bir büyüğümüz istihare yaptı , çok çok hayırlı idi ama bilmiyorum çok mutlu muyum şimdi, yani hayırlısı olması da farklı bir bakış açısı galiba. Birde sonuç renge göre değilmi sizinki baya senaryo gibi olmuşIstiharenin ne demek olduğunu biliyorum ama yalan soyleyeceginide dusunmuyorum istemiyorum diye bilecek kapasitede biri gülünç gelebilir banada oyle geliyo zaten sadece bilgi almak istedim farkli bir bakiş acisı istedim dini konularin yasak oldugunuda bilmiyordum kusura bakmayin istihare ile ilgili yazilar okudugum icin yazmak istedim.
Sadece renk görülür diye birşey yok istihare de bariz hayırlı olmadığı çıkmış. İstiharenin sonucuna göre hareket etmek gerekir umarım uygularsanız.
Bir Rüya da üstünde kara böcekler var diyor ben bundan ve diğerlerinden bi hayır haberi çıkaramadım.Hayırlı olmadığı Nasıl çıkmış yani gelinlik vs var bir de kim olduğu bilinmeyen
Bir akraba alışveriş yapıp küfretmiş
Akraba ile alışveriş yapma ama kızla evlen demek değil mi bu
İstihareyi istişare bozar yani büyüklerinize danışın evlilik konusunu ve istihare renk yada başka bişey değildir uyandığınızda kalbinize doğan histir aslındaGörüştügüm kisi istihare yapmak istedi bende kabul ettim. O yaptirdi ve olumsuz dedi bana soyledigi tek şey istiharede gorulmus ki benim ailemden bir erkek ondan urun satin alip sonrada küfür ediyomuş ve kavga ediyolarmiş boylece ailelerin arasi aciliyomuş.ruyada ben gelinlikle gozukuyorum benim evimin onu sokaklar falanda gozukuyo ben acik bi kizla oynuyomusum.imimizde cok mutsuzus ailelerin destegiyle gecinmeye calisiyoruz dedi. Ruyada bunlar gozukmuş. Banada genel olarak boyle olumsuz cikti dedi ve ayrildik.
Bende istihare yaptirdim birisi ruyasin da cocugun teyzesini ve annesini goruyo benim evime geliceklermis ama ustlerinde kara bocekler varmiş annem o bocekleri goruyo ay biz bunlari nasil otutturucaz diyo. Başkasinin gordugu ruyada da goren kisi kendi kizini ve esini goruyo kizi bebekmiş kucaginda pembe ve sari cicekli bir battaniyeye sariliymiş cocugun evine gidiyolarmis evin dişi beyaz köpükle kapliymis diş cephede kullanilan kopukler kadinin eşi evin duvarina basa basa ust kata cikiyomus sonra tekrar basa basa iniyomuş ama inerken kopuklerden bazilari dokuluyomuş. Cocuk olumsuz dedigi icin ben daha bisey diyemedim ruyamida yorumlatmadim ama aklimda icimde kaldi bana gore asilamicak bi sorun yok gibi geliyo ne yapmaliyim bir kere olumsuz cikan istihare konusulup anlasilinca birdaha olumlu cikar mi ...