İstifa etmek

Yani ölesiye çalışmak genel olarak zararlı, belki bir hafta çok iş çıkarır çalışan ama sonraki aylarda iş göremez duruma gelir. İnsanlara sağlıklarını yitirecek kadar iş yıkmak saçma zaten ve aptalca, iyi bir yönetici akıllı olmalı.

Konuya geleyim konu sahibesi, yöneticiye konuştun mu? İş yükününü faza geldiğini söylersin, deprem yüzünden işler artınca yetişemiyorum derrsin, yeni eleman alma durumunuz olur mu? Onun dışında paralanma, yapacağın kadarını yap her gün sonra da saatin bitince çık eve gel.Tükenmemeye bak, tükenirsen ne o insanlara ne de kendine hayrın kalır. Bol şans dilerim.

Son düzenleme:
Üniversiteye geçmek sizin durumunuzda mantıklı. Ama eşiniz arandığında siz çakılı kadro olduğunuz için eş durumundan yanına gidemeyeceksiniz. O gelebiliyor mu üniversitenin olduğu şehre? Ardını arkasını düşünmeden istifa etmeyin.

Hiçbir meslek hiçbir insana haz vermez. Okurken keyif alınan bölümler iş mesleğe geçince zorlaştıkça zorlaşır. Hal böyle olmasaydı yani çalışmak bu kadar güzel bir şey olsaydı biz işverene maaş verirdik, işveren bize değil…

Fikirleriniz için teşekkür ederim, teze yoğunlaşıp ne olursa olsun bitirip en azından o alanı garantilemeye karar verdim, en azından bu konuda motiveyim…
Herkesin sevdiği işi sevdiği şekilde canından bezmeden çalışabileceği günlere umarım

Bende evlere giderdim görüşmeye her evde farklı olaylar dinlerdim sir yazardım. Büyük ihtimal şönimde yada adliyede görevlisiniz. Bu işler zor evet ama olumsuz tarafından bakmayın onlara el uzatıyorsunuz elinizden geleni yapıyorsunuz. Şu anda ben mesleğimi yapamıyorum ama o kadar çok istiyorumki tekrar onlarla konuşmayı yardim etmeyi. Belki bakış açınızı değistirirseniz rahatlarsınız. Bence eşinizin atama işi garanti olmadan istifa vermeyin malum artık para kazanmak kolay değil hatta izin sürecinde biraz kafa dinleyin iyice düşünün her açıdan sonra karar verin sonra pişman olmanızı istemem

Deprem süreci herkes olduğundan yoğun çalıştı bu döneme hassa bence istifa etmeyin. Tayin isteyin. Sorumlunuza da söyleyin durumunuzu yıprandığınızı. Özel değil ki işten çıkarsın illa ki çözüm bulmak zorunda.

Beni en iyi siz anlarsınız. İlçe shmde kadın hiz. ve koruyucu aile birimlerine bakıyorum.
Dediğiniz gibi hayatımıza dair bir şeyler kesinleşinceye kadar fikrimi askıya aldım. İte kaka götürüyorum.

işsizlik ne kadar zor biliyormusunuz. herkese muhtaç kalıyorsunuz şuan maaşınız elinizde iş size zor geliyor olabilir. eşimin iş zor diyip işi bırakması yüzünden fakirliğin dibini yaşadık evde yüz yüze bakıyorduk. işi bırakırsanı işinizi çok ararsınız

sonra düze çıktınız umarım

Tahmin edebiliyorum, maddi kaygımız yok çok fazla, zorlanır mıyız tabiki zorlanırız ama fiziksel ve psikolojik sağlığımı da gözetmek zorundayım. Zaten şu an için biraz sakinleştim, beklemedeyim.
Umarım bundan sonrası için zor günleri bir daha yaşamazsınız.

Beni en iyi siz anlarsınız. İlçe shmde kadın hiz. ve koruyucu aile birimlerine bakıyorum.
Dediğiniz gibi hayatımıza dair bir şeyler kesinleşinceye kadar fikrimi askıya aldım. İte kaka götürüyorum.
Umarım hakkınızda güzel şeyler olur. Bu kurumlarda çalışmak bedensel olarak yormasada zihinsel olarak çok yıpratıyor gerçekten. Sizin bölümde kurumlar arası geçiş nasıl bilmiyorum hatta var mı onuda bilmiyorum ama bide onları araştırın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…