- 20 Mayıs 2023
- 673
- 278
-
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
Ücretsiz izin alın eğer 657'ye tabi ve 5 yılı doldurduysaniz.benim istifa etmem çok zor ha yani istersem elbette ederim de geri dönüşü çok zor ve kendimde memurluğu bırakma cesareti bulamiyorum. özel sektörde olsaydım son zamanlardaki iş stresini göz önünde bulundurdugumda bir dk işte kalmazdim. çünkü son bir iki yıldır hem bedenen hem beynen inanılmaz yorulmuş durumdayım. bazen hiçbir şey yapasım gelmiyor tükenmiş hissediyorum kendimi ama yapmazsam ertesi gün beni katlanmış şekilde daha daha fazla iş beklediği için onu da yapamıyorum. yıllık izne ayrılsam dönüyorum ki masam almış başını gitmiş ekranı saymıyorum bile. özetle özel sektör olsa bir dk durmam otururum evimde az yerim öz yerim ama diyorum ya memurluğu bırakma cesaretini bulamıyorum. o sebeple bir başka işe girerim diyorsunuz bırakın kurtulun stresten. hiç birsey yapmazsanız bol bol uyursunuz
12 yılı doldurdum ama maddi olanaklar elimi kolumu bağlıyor. bir de ücretsiz alsam adı üstünde ücretsiz işte... keşke hersey yazıldığı ya da düşünüldüğü kadar kolay olsa.Ücretsiz izin alın eğer 657'ye tabi ve 5 yılı doldurduysaniz.
Özel sektörde olsam istifa ederdim demişsiniz ya o yüzden birkaç aylık ücretsiz izin çok problem olmaz diye düşündüm. Yoksa ekonomik şartlar zor tabi ki.12 yılı doldurdum ama maddi olanaklar elimi kolumu bağlıyor. bir de ücretsiz alsam adı üstünde ücretsiz işte... keşke hersey yazıldığı ya da düşünüldüğü kadar kolay olsa.
ne anlamı var ki dönüşüm yine ayni yer olacak yaptığım iş ayni amir ayni hiyerarşi ayni.Özel sektörde olsam istifa ederdim demişsiniz ya o yüzden birkaç aylık ücretsiz izin çok problem olmaz diye düşündüm. Yoksa ekonomik şartlar zor tabi ki.
Bilmem es verseniz üç ay mesela dinlenip gezseniz iyi gelirdi diye düşünüyorum. Tabi sizin kararınız. Benimki sadece önerildi.ne anlamı var ki dönüşüm yine ayni yer olacak yaptığım iş ayni amir ayni hiyerarşi ayni.
Forumda ceza yemiştim yeni gördüm yazdığınızı . Evet arınmış bağı kopmuş olmak o kadar güzel ki bende hiç ozlemedim bu arada. Ama bir bosluk var zamanla hallolurHayırlı olsun diyim canım benim insan pisikolojik çöküyor ve bir süre sonra kendini toplarsın sıkılınca yine başka bir iş bakarsın bende 9 yıldır çalıştığım işyerimden ayrıldım evlilikle ayrıldım o öyle olmasa bile bırakacaktım insan bazen tükeniyor ve şuan bir aydır evdeyim işi hiç özlemedim ve sadece kendi değerimin farkına vardım bugüne kadar hiç böyle düşünmemiştim arınmış gibi hissediyorum
Aynen öyle zamanla alılırşınız kolay değil elbette yıllardır aynı rütin hayatı bir anda bırakmak ama sevindim işi bırakmışsınız en azından kafanızı toparlarsınız sonrasında tekrar çalışmak isterseniz yeniden başlarsınızForumda ceza yemiştim yeni gördüm yazdığınızı . Evet arınmış bağı kopmuş olmak o kadar güzel ki bende hiç ozlemedim bu arada. Ama bir bosluk var zamanla hallolur
Ay evet çok iyi geldi şuan çok boşlukta değilim onu da boşluğa düşünce düşüncem inşallahAynen öyle zamanla alılırşınız kolay değil elbette yıllardır aynı rütin hayatı bir anda bırakmak ama sevindim işi bırakmışsınız en azından kafanızı toparlarsınız sonrasında tekrar çalışmak isterseniz yeniden başlarsınız