Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm özelden mesajların dolu yazamadım sana ama sen bana kahve içince özelden yaz hemen bakarım :)))
bu kez aşk var. şimdi bi erkek ile sen çok yakınsın. arkanızda iki kuş var. ya karşındaki ile aranızda maddi fark var yada bu maddi kavga ne ise iki faldır çıkıyo canım. şimdi siz yanyana oldukça iki güzel haberiniz olacak. birlikte bi yerde birbirinizi öpüyosunuz. ama için çok çok kabarmış. ağlayacaksın. aranızın bozuk olduğunu dedin. o kara kedi bi süre daha sizin aranızda. bi yakının ile kısa süreli tartışma yaşayacaksın. ama sevmediğin birisi olabilir. iki fal baktım sana ikisinde de birşey yüzünden kavga edenler var. bir mal maddi birşey yada hemde aynı figürler ile ilginç.![]()
Eki Görüntüle 469236 Eki Görüntüle 469237 Eki Görüntüle 469238 Eki Görüntüle 469239 Eki Görüntüle 469240 Eki Görüntüle 469241
canım benim fincana da bakar mısın ?bi şeyler gördüm ama yorumlayamadım
![]()
telvesi nerde bunu esra :)))
aaaayyyy bana da bak canım noluuuuuuuurrrrrr ay başlığı yeni gördüm gözlerim fırladı yerindenKahve falı baktırmak isteyen herkese her gün 1 kişi alarak kahve fallarınızı yorumlayabilirim...
Kahve falı baktırmak isteyen herkese her gün 1 kişi alarak kahve fallarınızı yorumlayabilirim...
banada bakarmısın lütfen