:1hug:canim serenanescim
nihayet bulabildim seni....yavruna kavusmussun yine gozyaslari icinde okudum hikayeni...Allahim saglik versin...
beni hatirladin mi bilmiyorum...yinde hatirlatayim..
bayrama yakin bi gundu...topikte dogum icin gun sayiyordun...dogum aninda bebek isteyen arkadslarini bi listeye yazip isimlerini soyleyip dua etcektin...evet bende onlardan biriydim...bayramdan 1 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim...dualarimiz kabul oldu...duan icin bizleride dusundugun icin cok cok tesekkur ederim...Allahim senide oglusunuda korusun...insallah senin gibi kucagima aldigim gunleride gorurum...bebise kendine iyi bak...saglicakla...opuyorumnanaktan
tıff ım sana istersen bütün haftayı rezerve edelim :))) senin hikayen en çok merak ettiklerimden biri :)))
ilk bebeğim 17 eylül 2007 dünyaya geldi........bir hafta yoğun bakımda yaşadıktan sonra ne yazıkki bir kez bile kucağıma alamadan kaybettim onu........ondan sonra dünya durmuştu benim için.......bir daha asla diyodum.........bebek mi asla çok zor günler yaşadım...........gelin görünki zamanla insanın acısı soğuyo............ve yeniden eşimle birlikte bebek sahibi olmak istedik.......yüce Rabbim bize yine mucizesini verdi ve hamileydim.......yorucu stresli bir hamileliğin ardından 39 haftanın bitiminde doktorumuz gel dedi doğum zamanı........30 aralık çarşamba sabahı eşim annem kayınvalidem çıktık yola dualarla.......işlemler yeiden muayene derken hadi bakalım doğumhaneye gidiyosun dediler........ağlayarak herkese sarılarak çıktım doğum katına ....hala inanamıyodum.......aklımdansa tek birşey geçiyordu..........bu sefer kızım benle kalacak mı?.....hazırlıkların ardından ameliyathaneye indim........doktorlara önce Allaha sonra size emanetim demişim......öylesine korkuyodum yani.........derken hadi uykuya dediler........ve saat 15 27 tuğba hanım çok güzel bir kızınız oldu dediler ..ben zorla kendime gelmeye çalışırken.........odama geldiğimde eşimin kucağında küçücük birşey kıpırdıyo Allahım inanamıyordum..........eşim hemen bana gösterdi bak dedi çok güzel aynı sen............o küçücük dudaklar küçücük burun........bu kız benimmiydi..........cıyak cıyak başladı ağlamaya.........ben onun sesini duydum ya ne sezeryan acısı ne başka bişey umrumda değildi.........ilk kızıma belkide benden çok üzülen eşimin gözlerndeki ışığı hala unutamıyorum........... iki gece üç gün hastanede kaldık ve ben bu süre boyunca inanamayıp ağladım........ belki çık abarttın diyenler vardır ama bunu yaşamayan bilemez ........üç yıl önce herkes kucağında bebekleriyle hastaneden çıkarken ben yüreğimde kocaman bir yangınla çıkmıştım.......ama bu sefer bende minik kuzumla çıktım Rabbim ablasını alıp kardeşini göndermişti.......ne mutlu bana iki kız anası olmuştum biri cennette biri koynumda.......çok teşekkür ederim Allahım bize kızımızı verdiğin için ......şu an kızım 55 günlük oldu iyi çok şükür...... k k arkadaşlarım hepiniz sağolun beni dinlediniz sorunlarıma ortak oldunuz...... ve bütün hamileliğim boyunca bana destek olan doğumda hastanede yanımda kalan hastaneden sonra evde bana ve kızıma misler gibi bakan annecime binlerce teşekkür ederim Allah ondan razı olsun.........banada anneme ve babama layık evlat olmayı nasip etsin............. anneciğim seni çok seviyorum......bi tek annem olsun bana bişey olmaz.............zemuszemus
Allah,hepimizin evladina saglikk huzur sihhat versin insallah.. Salih,saliha evlatlar olsunlar insallah... Benimde dogumum yaklasiyor,bugun 37.haftaya girdik, artik her an dogumu bekler oldum. INsallah hayirlisi zamanda saglikla gelir canim oglum. Ama cok fazlada bekletmese beni,cunki artik sabirsizliktan olecegim :)
Bu arada geceleri,sadece 3-4 ancak uyuyabiliyorum,hatta bazen 2 saat bile oluyor bu,acaba normalmi bu??? Belkide dogumdan sonrasi icin alistirma bu bilemiyorum....
hafzacım harika birhikaye... allah mutlu mesut etsin yavrunla seni... hiç ayırmasın. annene desağlık sıhhat versin.
kızlar ben de yazıcam da hikayemi tekrardan buraya uyumam da gerekiyorşuan...ancak okuyabiliyorum.... ama yakındır bugün 38. günümüz 40'ımız çıkınca daha rahat etmeyi ümitediyorum.