ben ilk seansimi koltuk alti bolgemde denemistim.gecikme oldugu kesin.zayifladilar mi goz yanilmasi mi anlayamadim zira benim killarim oldukca koklu ve guclu.:S bugun bacaklarima sir agdayla epilasyon yaptim.fakat ister istemez agda kalintisi oldu.ve anason+karisimi surduysem de icime sinmedi.sirle alacak boya gelmesi icin de o kadar beklemistim.epilatorle cok kiriyorum.bilmiyorum buna nasil cozum bulacagim.yani karisimi killari sirle vs alip denemeyi dusunenlere siri pek tavsiye etmiyorum.yine de sonuc nasil olacak bekleyip gorecegim..
merhaba benim karışım p.tesi 15 günü tamamlıyor yarısı kadar daha etil alkol ekleyeceğim tekrar tekrar teşekkürler bebekbeklerken yeni ekleyeceğin bitkilerin formülünüde bi dahaki sefere artık, yalnız benim aklıma takılan bi soru var ben genelde sir ağda kullanıyorum ama bende makinası var şimdi cihazın marka ismini vermem doğru olurmu bilmiyorum KK kurallarını tam bilemiyorum daha :)) neyse işte bu sir ağda cilde yapışmıyor sadece kıllara yapışıyor ben bu şekilde epilasyon yapıyorum yinede kıl köklerini kapatırmı bu uygulama ?? epilatörde var ama herkesin bildiği gibi kırılma yapıyor ve son bir soru daha ben hala kabak lifiyle tanışmadım nerden bulabilirim acaba bu lifi
merhabalarmerhabalar benim karışım dün 15. gününü tamamladı dün akşam 4 katlı tülbentten iki defa süzdüm çıkan karışım 200ml kadar. epilasyon yapma fırsatım olmadı akşam dışardaydık bu akşam epilasyondan sonra uygulayacağım kısmetse.Akşam süzme işleminden sonra tülbenti elimle iyice bi sıktım elim karışımdan biraz boyandı gibi ama sabunla iyice ovalayınca çıktı aklıma takılan karışımı cilde uyguladıktan sonra kıyafetlerede bulaşırmı çünkü 8 saatte bir süreceğiz ve ben yüzümdede kullanmayı düşünüyorum nasıl olacak bu durum ? bebekbeklerken sende böyle bir leke olayı oluyormu karışımı sürdükten sonra , bilgilendirirsen sevinirim yerimsenibena.s.
bugün dışarı çıkabilirsem bende malzemeleri alıp hazırlamayı düşünüyorum inşallah işe yarıcak.
birde ben evde sirağdayla yapıyorum şekersiz olduğuna inandığım bi firmanın ağdasını kullanıyorum çünki kıllarımda %30luk bi azalma ve gecikme yaptı.birde kabak lifini ağdadan önce mi sonra mı her iki seferdemi yapmamız gerekiyor???
birde ağda yaptıktan sonra 3 4 saat su vs değdirmemek gerekiyor 24saatlik zaman dilimi içerisinde bu beklemek sorun olur mu? fikrimce olmaz gibi geliyor bana birde sizden duyayım
sorun olmuş sorunlarımıza yararsız çıkarsız paylaşım ve bilgileriniz içinde ayrıca şimdiden teşekkür ederim.yeni bilgilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum alkisalkisalkis
Bebekbeklerken arkadaşım ben karışımı 1 hafta önce hazırladım ama ankarada bu aralar güneş yok ve yağmurlu olduğu için karışımım pek güneş almıyor. Acaba etkisi azalırmı. Ayrıca karışım petrol mavisi bir renk aldı. Bu karışımı tenimize sürdüğümüzde tenimiz boyanıyormu. Yanıtlarsan sevinirim arkadaşım. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?