merhabalar
zubeyde 15 güne daha iyi gözleme yapabiliriz senin kıllarının durumu adına
üzerlik bitkisindeki maddeler kendine özgü etken maddeler içeriyor ve bildiğim kadarıyla bu maddeler başka hiçbir bitkide yok
çörek otu ve kekik te üzerliğe ek olarak kıl köklerini zayıflatmaya yarıyor
hepsinin içinde çok fazla etken madde mevcut
tek tek anlatmaya kalkarsam ki bu iyi bir kimya bilgisi gerektirir,içerikteki maddelerin hepsinin ayrı ayrı etkileri mevcut
çörek otundaki bi madde alerjik reaksiyonları önlemeye birebirdir
bu yüzden dikkat ediniz epilason sonrası karışımı uyguladığınızda, ciddi kızarıklar tahrişler çok kısa sürede kaybolur ,en geç 2 gün sonunda izden eser kalmaz.
batıklarla ilgisine gelince bende batık sorunu hiç olmadı ,batık sorunu yaşayıp bu karışımı uygulayanlar daha iyi bilgi vermiş olurlar
batıklar için en iyi çözüm kesinlikle kabak lifi kesesidir..
epilasyon yapmadan önce kabak lifi kesesi yapıp sonra kıllarınızı alırsanız gözenekler daha iyi açılacağı için daha iyi etki görürsünüz
karışımla ilgili gelişme-araştırma,çalışmama gelince
karışımda değişiklik yapmayı planlıyorum oda şöyle ;karışımın etkisini arttırıcı sabitleyici yan bitkiler ilave etmek ,artı etil alkolle inceltmek.
bikaç gün önce bikaç forumda gezinirken bi üyenin burdaki karışımı kendi formülüymüş gibi anlatıp karışıma ek kimyasal maddeler aradığını okudum ve çok rahatsız oldum
bu emeğe saygısızlıktır,ben aylardır çalışıyorum ve karışımı güçlendirmek için onca emek sarfediyorum
bitkiler kimsenin tekelinde değildir muhakkak ama formülü kendisinin ürünüymüş gibi satışa çıkarmakta ne demek..
bende isteseydim bunu çok rahatlıkla yapabilirdim,belki aranızda ne kadar saf biri diyenlerinizde oldu bilemiyorum ama daha öncede bahsettiğim gibi ben duygusal davranıp kadınca hemcinslerime kendimce faydalı olmak istedim
site adminine şikayet ettim ,mesajı silinmiş bu gün baktığımda...herkimse önce kendisine sonra bana saygısızlık yaptığını düşünüyorum
(