kızlar bugün 4.seansımı uyguladım (kolaltı, bacak, bıkini) ,bıyık ve kollara ise 1.seansım olmuş oldu
yaklaşık bi 15 gün sonra gelişmeyi merakla bekliyorum
tşk ederim inş işe yarar
bu arada ben araştırmalarıma devam ediyorum,daha etkili bi kaç bitki buldum ,bunların kullanım şeklini araştırıyorum
ilgilenenler için bazı formüllerin içeriğindeki bitkileri arştırdım ,ne şekilde etki gösterdiklerine dair
her gün yeni birşeyler öğreniyorum,bu bilgiler bana daha çok umut veriyor,tüylerden kurtulma adına
bakla ile gelen mucize,bioderdeki fasülye özü,soğan suyuyla gelen mucize gibi konularla ilgili bişeyler söylemek istiyorum..
araştırmalarım gösteriyorki evet bu üç bitkide kılların tahribinde rol alıyorlar,yanlız soğan suyundaki şifa bildiğimiz soğandan gelmiyor sanırım ,kardelen bitkisindeki soğancığın etkisi olabilir
fasülyeninde yşil olan kısmı değil tane olan kısmı etkili ,baklada aynı fonksiyon itibari ile etkili
proteinleri parçalayan enzimler var bu bitkilerde ...
yeni gelişmeleri takip etmeye devam edeceğim
...
benim kıllar için etkili olabileceğinden %90 a yakın emin olduğum 2 bitki var şimdi
papaya ve kardelen çiçeği ,bunların kullanım şeklini araştıracağım
şimdilik etkisini halen görmekte olduğum tarifini verdiğim karışıma devamm...
arkadaşlar bazı aktarlarda bu tohumları öğüten küçük makinalar var ,ben bugün gördüm fiyatıda 15 tl idi
kahve çeken makinalarda öğütüyor,yada bir bezin içerisine tohumları koyup sert birşeyle çekiç vb.birşeylede öğütebilirsiniz, bilginize..
..
bu karışımı uyguladıktan sonra tüyler geç çıkıyor,bende öyle oldu yani
ama 15 günde bir epilasyon yapılıp uygulanırsa daha iyi sonuç görülüyor
şimdi yeni bir karışım üzerine çalışıyorum
fakat bir bitkiyi bulamıyorum ,bulur bulmaz hazırlayacağım
bikaç herbalistten yardım aldım bu konuda
inş bu illet kıllardan kurtulacağız
bu yeni hazırlayacağım karışımdaki bitkiler daha etkili olabilir
...
size çok basit bir kullanımdan daha bahsedeceğim
bunuda yine kılları aldığınız gün içerisinde yapabilirsiniz
çiğ beyaz patatesin suyunu sıkın ve bekletmeden ilgili bölgeye sürün
patateste tüyleri inceltmeye yarayan enzim mikarı çok yüksek (çiğ olarak kullanılıyor sadece)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?