- 24 Şubat 2008
- 377
- 10
- 643
merhaba nanelinargile
evet kendimce bende bu konuyu araştırdım ,özel tertip hazırlayan kişilerle görüştüm
tüyler yok olmaya başladı diyelim
seanslarımızı bitirdik diyelim
4-5 ayda bir karışımı uygulamak yeterli gelebilir görüşlerine ulaştım ama ne derece doğrudur bende bilmiyorum
kendi yorumuma gelince;kılları besleyen ,tetikleyen bi rahatsızlık(pko gibi) olmazsa çoğalmayacağını umuyorum
merhaba zubeyda,slm canım bu bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz bende deniycem ama benim ev hiç güneş almıyo normal bi ortamda dursa da yine olurmu acaba yoksa güneş ışığı şartmı.güneş ışığı niçin sıcaklık içinmi bunun içinse sıcak bi ortamda dursa yani kalorifer peteklerinin üzerine koysak şişeyi olurmu acabamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
özellikle üzerlik başta olmak üzere diğer bütün bitkiler (karışımdaki ) kıl kökleri üzerine çok etkililer
kişiden kişiye etki süresi değişmekle beraber birkaç seans sonrasında iyi neticeleri gözle görülür bir şekilde farkedeceğinizi umuyorum
sordu ne kadar olsun diye ben bilmediğim için ne kadar gerektiğini orta boy şişede olsun dedim.
ya idrar derken ne idrarı uyguladın,nası uyguladın,ne kadar süre uyguladın?yaw azim buna derler işte, bu tüylerden kurtulmak için kendine ve herkese faydalı olabilecek bir buluş ne güzel. seni tebrik ediyorum. bende bir süredir yemeklerden önce kilo vermek için 1 tatlı kaşığı çörek otu yiyordum,tv de duydum, psikolojik olabilir senin tarifte görünce etkilenmişimdir belki ama bu ay hem idrar uyguladım hem çörek otu tükettim,bacaklarımda çok azalma var, buna bağlıyorum direk, bağladım gitti:))) konuyu inceliyorum ve en yakın zamanda tarifini kullanmaya çalışacağım. sanırım bu idrar olayı ve senin tariften sonra aldığım karınca yumurtaları elimde patlayacak:) eğer bu dediğin işe yararsa varya çok dua alacaksın çoookkkkkk :))))) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?