- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Bende Philips Lumea alacağım galiba, memnun oldugunuza sevindim :)Philips lumea ben kullanıyorum çok memnunum 8 haftada bir uyguluyorum
Kuzenim de lumea var cidden işe yaramış ama sarışın ve az kıllı biriydiMerhaba kızlar,
Size acil birşey danışmak istiyorum. Benim derdim istenmeyen kıllar/tüyler.
Ben uzun süre epilasyon yaptim ama çok batık oluştu. Bu forumda sir ağdanın batık yapmadığını okudum ama benim cildim problemli olduğu için yine batık oldu.
Cildiyeye gittim ve bana kılları yüzeysel almamı söyledi.
Bende Gillette Venues kullanmaya başladım ama acayip kaşıntı yapıyor. Hatta jiletledikten sonra günde 2 kere kremlendigim halde kanayacak kadar kaşınıyor.
Şimdi ben bekarım. Hergün kıl tüy almadan idare ediyorum ama bu durumdan memnun değilim. Her genç kız gibi herzaman pırıl pırıl olmak istiyorum. Ayrıca şimdiden evlensem ne yaparım diye düşüncelere başladım (not: şimdilik evlilik yok ama yaşım 27)
Araştırmalarım sonucu Philips Lumea almak istiyorum. Aranızda kullanan varmı? Sonucu gerçekten olumlu oluyormu?
Benim gibi hassas cildi olanların bana verecekleri tavsiyelerine ihtiyacım var
Teşekkürler
Esimde o bıcakları tras ıcın kullanıyor ama ben misal bı yerime denesem olmuyo en iyisi permatık. Sız nasıl alıyosunuzkı??Gilette nin 3 bicaklisi canim, cok memnunum
Okudum hepsini canım, cok faydalı bilgiler yazmışsın, sagolŞuraya konu açmıştım, bakabilirsiniz. Orada güncellemesini yapmaya fırsatım olmadi bu arada ama genital bölgem falan tertemiz artık
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-prestige-ipl-bri953-tecrube-gunlugu.1069583/
Ben cok uygun bir kampanya buldum canim :)Ben lumea değil ama aynı mantıkla çalışan (ipl) silkn glide kullandım. Uzun vadede memnun kalmadım. Tüyleri yakıyor ve kökler kalıyor olduğu gibi. Kullandığın süre boyunca jiletliyorsun bir de kılları kalınlaştırdığınla kalıyorsun. Sadece biraz geç uzuyor o kadar. Lumea bir ton para. 1000-2000 lira ona verip pişman olacağınıza benim gibi,lazer epilasyon yaptırın. Ben eylülde lazere başlamayı düşünüyorum.
Merhaba kızlar,
Size acil birşey danışmak istiyorum. Benim derdim istenmeyen kıllar/tüyler.
Ben uzun süre epilasyon yaptim ama çok batık oluştu. Bu forumda sir ağdanın batık yapmadığını okudum ama benim cildim problemli olduğu için yine batık oldu.
Cildiyeye gittim ve bana kılları yüzeysel almamı söyledi.
Bende Gillette Venues kullanmaya başladım ama acayip kaşıntı yapıyor. Hatta jiletledikten sonra günde 2 kere kremlendigim halde kanayacak kadar kaşınıyor.
Şimdi ben bekarım. Hergün kıl tüy almadan idare ediyorum ama bu durumdan memnun değilim. Her genç kız gibi herzaman pırıl pırıl olmak istiyorum. Ayrıca şimdiden evlensem ne yaparım diye düşüncelere başladım (not: şimdilik evlilik yok ama yaşım 27)
Araştırmalarım sonucu Philips Lumea almak istiyorum. Aranızda kullanan varmı? Sonucu gerçekten olumlu oluyormu?
Benim gibi hassas cildi olanların bana verecekleri tavsiyelerine ihtiyacım var
Teşekkürler
Yaaa3 sene lazere gittim her sey cok güzeldi ne zaman hamile kaldm tekrar çıktılar
Siparişi internetten vereceksen çok dikkatli olmalısın. Dolandırıcılar cirit atıyor,başka bir ürün gelmesinBen cok uygun bir kampanya buldum canim :)
Bu resimdeki iki ürün beraber 150€ yani 800tl gibi bir miktar galiba. Yüz fırçasınıda uzun zamandır almak istiyordum zaten :)
Alexandre lazere gitmiştim ben iğneli çıkarmıyor ama doğumdan sonra igneliye gitmeyi düşünüyorumYaaa
Ben bekarım , korktum şimdi
Metro diye magazadan alacağım :) uyardigin icin teşekkürlerSiparişi internetten vereceksen çok dikkatli olmalısın. Dolandırıcılar cirit atıyor,başka bir ürün gelmesin
lumea modern agda yok etmiyor ama uzun sure cikarmiyor isine yarar..kalici cozum degilLazere gitmedim, önce lumeayı deneyim diye düşündüm.
Yurtdışında yaşıyorum. Burada lazere gitmek çok yaygın değil. Açıkcası çekiniyorumda gitmeye...
IPL cihazların sağlıkla ilgili bir sakıncası var mı acaba? Ben araştırdım ama detaylı bir şey bulamadım. Kılları tamamen yok etmiyor da baskılıyor sonuçta. İleride bir sıkıntı olur mu diye cesaret edemiyorum.
Lazer epilasyon gibi açık renk kıllara etki edip etmediği de belli değil. Herkes farklı bir şey söylemiş internette.
Beyaz tenli, açık renk kıl kökü olan ve memnun kalan var mı?
Lazer ipl kullandım çok memnunum
Remington benimki
Genital dışında her şey süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?