İstenmeyen tüyler ve problemli cildim

KarrTanesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
730
1.057
Merhaba kızlar,

Size acil birşey danışmak istiyorum. Benim derdim istenmeyen kıllar/tüyler.
Ben uzun süre epilasyon yaptim ama çok batık oluştu. Bu forumda sir ağdanın batık yapmadığını okudum ama benim cildim problemli olduğu için yine batık oldu.
Cildiyeye gittim ve bana kılları yüzeysel almamı söyledi.
Bende Gillette Venues kullanmaya başladım ama acayip kaşıntı yapıyor. Hatta jiletledikten sonra günde 2 kere kremlendigim halde kanayacak kadar kaşınıyor.

Şimdi ben bekarım. Hergün kıl tüy almadan idare ediyorum ama bu durumdan memnun değilim. Her genç kız gibi herzaman pırıl pırıl olmak istiyorum. Ayrıca şimdiden evlensem ne yaparım diye düşüncelere başladım (not: şimdilik evlilik yok ama yaşım 27)

Araştırmalarım sonucu Philips Lumea almak istiyorum. Aranızda kullanan varmı? Sonucu gerçekten olumlu oluyormu?
Benim gibi hassas cildi olanların bana verecekleri tavsiyelerine ihtiyacım var

Teşekkürler :KK200:

Lazere gitmişsin ve batık yaşamışsın philips lumea’da da yaşayabilirsin. Ayrıca lazer yapılan yerdeki makinalarla philips lumea karşılaştırılamaz bence.

Normal lazere gitmeyi denediniz mi..inanilmaz rahat 2. Seansim olmasina ragmen aşırı azalmalar var..keske daha once gitseymisim diye dusunuyorum evlenunce kıl tuy aşırı dert lazeri tavsiye ederim

bahsetriginiz cihazı kullanmadım ama evde kullanılan bu cihazları araştırdım
sonuç hep olumsuz bir kaç güzel yorumlar buldum.
cihaz fiyatına lazere gitseniz

Normal lazere gitmeyi denediniz mi..inanilmaz rahat 2. Seansim olmasina ragmen aşırı azalmalar var..keske daha once gitseymisim diye dusunuyorum evlenunce kıl tuy aşırı dert lazeri tavsiye ederim
Lazere gitmedim, önce lumeayı deneyim diye düşündüm.
Yurtdışında yaşıyorum. Burada lazere gitmek çok yaygın değil. Açıkcası çekiniyorumda gitmeye...

Lazere gitmişsin ve batık yaşamışsın philips lumea’da da yaşayabilirsin. Ayrıca lazer yapılan yerdeki makinalarla philips lumea karşılaştırılamaz bence.
Lazere gitmedim, braun epilasyon kullandım :)

bahsetriginiz cihazı kullanmadım ama evde kullanılan bu cihazları araştırdım
sonuç hep olumsuz bir kaç güzel yorumlar buldum.
cihaz fiyatına lazere gitseniz

Lazere gitmeye çekiniyorum maalesef. Yurtdışında yaşıyorum. Burada yaygın degil lazere gitmek ve gidenlerden kötü seyler duydum

Epilasyon , ağda , jilet vs. Ben de herşeyi kullandım ve hep batık oldu.
Cildiye doktoru da krem verdi ama çözüm bulamadım.
Ne zaman ki Lazer'e başladım , batık yok , tüy yok :)
Hayat güzelleşti :)
Tavsiye ederim :halay:
Cevabınız için teşekkurler :)
Benimde hassas cildim oldugu icin, tam bunu merak ediyordum. Yani cildinize lazerin zarar vermedigini :KK19:

Merhaba kızlar,

Size acil birşey danışmak istiyorum. Benim derdim istenmeyen kıllar/tüyler.
Ben uzun süre epilasyon yaptim ama çok batık oluştu. Bu forumda sir ağdanın batık yapmadığını okudum ama benim cildim problemli olduğu için yine batık oldu.
Cildiyeye gittim ve bana kılları yüzeysel almamı söyledi.
Bende Gillette Venues kullanmaya başladım ama acayip kaşıntı yapıyor. Hatta jiletledikten sonra günde 2 kere kremlendigim halde kanayacak kadar kaşınıyor.

Şimdi ben bekarım. Hergün kıl tüy almadan idare ediyorum ama bu durumdan memnun değilim. Her genç kız gibi herzaman pırıl pırıl olmak istiyorum. Ayrıca şimdiden evlensem ne yaparım diye düşüncelere başladım (not: şimdilik evlilik yok ama yaşım 27)

Araştırmalarım sonucu Philips Lumea almak istiyorum. Aranızda kullanan varmı? Sonucu gerçekten olumlu oluyormu?
Benim gibi hassas cildi olanların bana verecekleri tavsiyelerine ihtiyacım var

Teşekkürler :KK200:

Lazer ipl kullandım çok memnunum
Remington benimki
Genital dışında her şey süper

Epilasyon , ağda , jilet vs. Ben de herşeyi kullandım ve hep batık oldu.
Cildiye doktoru da krem verdi ama çözüm bulamadım.
Ne zaman ki Lazer'e başladım , batık yok , tüy yok :)
Hayat güzelleşti :)
Tavsiye ederim :halay:
3 sene lazere gittim her sey cok güzeldi ne zaman hamile kaldm tekrar çıktılar :KK12:

X