• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüyler ve çekilen acı !

• Konu Sahibi Konu Sahibi slsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Ya arkadaşlar bıktım şu tüylerden. Almak cok buyuk bi dert benim için. Arkadaşlar cook acı çekiyorum ya :84: bıktım artık. Ağlayarak alıyorum hatta. Sorun olmasa 1 yıl almam heralde o kadar acı cekiyorum anlıcagnız. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama.. Siz napıyosunuz acımaması için falan ?:97:

Ben ilk almaya başladığımda buzlu epilatör kullanmıştım canım ve itiraf etmeliyim ki acı çekmiştim,,,sonrasında o kadar alıştım ki artık buz aparatını kullanmaz oldum,zamanla alışıyorsun şimdi gözü kapalı alıyorum:)

benimde makinayla alırken çok acıyordu ama şimdi bebek pudrası döküp öyle alıyorum acıyı baya bi azaltıyo ama hala gözüm kapalı alamıyorum acı çekmek mecburi napcaz

Allahım ağlamak istiyorumm :5: çok acıyo ya.. 2 saatte anca alıyorum koltuk altımı falan. Sonra hemen 1 haftada çıkmaya başlıyo sinir küpü oluyyorum onca acıdan snra hep cıkıyo hep cıkıyo of :84:

genital bölge hariç hepsine alıştım ben :27:
bacaklarımı ağda bandıyla alıyorum,koltuk altımıda eldivenle alıyorum 5 dk da,acı çok hissetimiyorum.fakat genital bölgeyle başım belada :96:
ilk defa bugün alayım dedim(kökten) xylocaline uyuşturucu spreyle.spreyi sürdüm.çok fazla uyuşturmasada,acıyı dayanabileceğim boyuta indirdi.ona rağmen sadece üst tarafı 1,5 saatte labildim :95:
çok yoruldum,boynum koptu devam edemedim.aşağısınıda yarın alacağım artık :59:

genital bölge hariç hepsine alıştım ben :27:
bacaklarımı ağda bandıyla alıyorum,koltuk altımıda eldivenle alıyorum 5 dk da,acı çok hissetimiyorum.fakat genital bölgeyle başım belada :96:
ilk defa bugün alayım dedim(kökten) xylocaline uyuşturucu spreyle.spreyi sürdüm.çok fazla uyuşturmasada,acıyı dayanabileceğim boyuta indirdi.ona rağmen sadece üst tarafı 1,5 saatte labildim :95:
çok yoruldum,boynum koptu devam edemedim.aşağısınıda yarın alacağım artık :59:
Ay sorma ya benimde orayla başım dertte. bacaklarım hiç acımıyor ağdayla alıveriyorum hemen hiç hissetmiyorum. koltukaltımıda alıyorm alştım artık ama şu genital bölge özllikle aşağı taraf varya Allah'ım ya o kadar acıyorki dayanamıyorum çok kötü. Bu arada o spreyin adını falan fiyatını sölermisin cnm?:31:

ben su yenı cıkan veetlerle alıyorum soguk agda bantları asagımı tam almadım ama cok fena yoluyooo:52: tavsıye ederımmm:34:

ben su yenı cıkan veetlerle alıyorum soguk agda bantları asagımı tam almadım ama cok fena yoluyooo:52: tavsıye ederımmm:34:

ben de daha önceden o bölgeyi hiç kökden almadığım halde veetin ağda bantıyla alabildim.Çok memnun kaldım.Yapıştırdığım yerdeki tüm tüyleri aldı.Sadece üst kısmını yalnız.Acıyo olabilir ama bir anlık cesaret kızlar.hızlı hızlı yaparsanız daha kolay oluyor.Zaten o ilk andaki acı 15-20 sn sonra kalmıyor.

uff evet ya kendim alamadım bende aşağı bölgemi ağdayla.:50: jilet vurup duryorum ağdayı denedim kan oturdu resmen bide almadı 3 kere üstünden geçmek zorunda kaldım kuaföre gittiğimdede hiç acımadılar hep kanadı yaa 3 kişi zar zor zaptettiler alışamıyorum ağdaya bende kolumun altıda öle pof evlenince napcam bilmiyorum hiç

Ay sorma ya benimde orayla başım dertte. bacaklarım hiç acımıyor ağdayla alıveriyorum hemen hiç hissetmiyorum. koltukaltımıda alıyorm alştım artık ama şu genital bölge özllikle aşağı taraf varya Allah'ım ya o kadar acıyorki dayanamıyorum çok kötü. Bu arada o spreyin adını falan fiyatını sölermisin cnm?:31:

canım spreyin adı xylocaine pump.
etkisi kişiden kişiye değişiyor.kiminin etini çok uyuşturuyor ve alırken hiç bişey hissetmiyorsun,kimininkinide az uyuşturuyor az da olsa acı hissediyoesun.
benimkini az uyuşturdu ama ona rağmen aldım üstü.biraz acıdı başta ama sonra alıştım.
hala şoktayım,hayaım boyunca o bölgeyi hiç kökten almadım ben.ya jilet vurdum ya tüy dökücü krem.haliyle çok kalınlaştı :95:
kaç kez denedim almayı ama o kadar kalınlaşmışki te kıl çekeken bile azap çekiyordum ve vazgeçip gene jilet vuruyordm.
dün gaza geldim sürdüm spreyi ve üstü zorda olsa aldım :65:
aşağıyıda birazdan alacağım :12:
canım normalde fiyatı 13 lira ama benim arkadaşın kardeşi eczanede çalışıyor o bize geliş fiyatından verdi 10 liraya aldım.

Ah şöylle iyi bi icat yapsalaar daa adı da "acılara son " olsaa :62: ah ahh :31:

Ay Teşekkür ediyorum ya ama ben öğrenciyim bana biraz pahalıya geldi o alamam ki ya :26: Neyse para biriktircez napalım başka önerisi olan var mı acaba :44:

Ay Teşekkür ediyorum ya ama ben öğrenciyim bana biraz pahalıya geldi o alamam ki ya :26: Neyse para biriktircez napalım başka önerisi olan var mı acaba :44:

canım ama bu tek kullanımlık değilki,tek kullanımlık olsa dediğin gibi pahalıya gelir.bi şişenin içinde.bayağı gider anlayacağın :34:

öff yaaaa bende bıktım tüylerdeeennn... yüzsüz tüylerr kökünee kırannn gelsede kurtulsakk... biz almaktan bıktık onlar cıkmaktan bıkmıyorrr acısıda cabasııı... lazerde çözüm değill... şu ünlüler napıyorlar acaba hepsi kılsız tüysüzz :40:

birincisi ağda yapıcaksan asla başladıktan sonra jilet kullanma ozaman ağdadan soğursun hatta hayattan soğursun:)Çünkü jilet kökü kalınlaştırıyor ve canın daha çok yanıyo.İkincisi kartuşlu ajdalar var ağda bandını önce yukardan başla küçük küçük keserek ağda bandını öle başla bir iki alışıyo uyuşuyo zaten.Ve pudra kullan bu da etkili.Daha başka ha bi de sakın tüy dökücü kremler falan kullanma onlar jiletten beter ya ıyyy.Ve son olarak ağdaya başlarken sonunda tertemiz hatta pamuk gibi olacağını düşün arkadaşım;)

bende bu dertten muzdaribim. her ay kuaföre gidicem diye niyetleniyorum ama utanıyorum gidemiyorum:50:

peki bu spreyin yan etkisi falan yokmuymuş?bide uyuşukluk hissi nekadar süreyle etki ediyor?
bütün gün uyuşuk uyuşuk gezmeyelim dee:9::9::9:

bende genital harici tüm ağdalarımı kendim yapıyorum,acısı dayanamayacağım gibi değil ama
genital bölge amannnnnnnnnnnnnn uyuşturucu olmadan alamam yaaaa

canım spreyin adı xylocaine pump.
etkisi kişiden kişiye değişiyor.kiminin etini çok uyuşturuyor ve alırken hiç bişey hissetmiyorsun,kimininkinide az uyuşturuyor az da olsa acı hissediyoesun.
benimkini az uyuşturdu ama ona rağmen aldım üstü.biraz acıdı başta ama sonra alıştım.
hala şoktayım,hayaım boyunca o bölgeyi hiç kökten almadım ben.ya jilet vurdum ya tüy dökücü krem.haliyle çok kalınlaştı :95:
kaç kez denedim almayı ama o kadar kalınlaşmışki te kıl çekeken bile azap çekiyordum ve vazgeçip gene jilet vuruyordm.
dün gaza geldim sürdüm spreyi ve üstü zorda olsa aldım :65:
aşağıyıda birazdan alacağım :12:
canım normalde fiyatı 13 lira ama benim arkadaşın kardeşi eczanede çalışıyor o bize geliş fiyatından verdi 10 liraya aldım.

peki bu spreyin yan etkisi falan yokmuymuş?bide uyuşukluk hissi nekadar süreyle etki ediyor?
bütün gün uyuşuk uyuşuk gezmeyelim dee:9::9::9:

bende genital harici tüm ağdalarımı kendim yapıyorum,acısı dayanamayacağım gibi değil ama
genital bölge amannnnnnnnnnnnnn uyuşturucu olmadan alamam yaaaa

canım yan etkisi yok,benim sözlüm eczacı sordum ona,normalde diş eti gibi hassas yerleri uyuşturmak için kullanıyormuş dişçiler fakat normal deriyi istendiği kadar uyuşturmuyor zaten.
yani o bölgedeki acıyı her halukara hissediyorsun,sadece daha az acı oluyor.
uyuşukluk tüm gün değil 1-1,5 saat sürüyor.
ben o bölgenin hepsine sıkmadım mesela.
önce üste sıktım bekledim,orayı bitirdikten sonra aşağı geçtim.
çünkü çok zaman alıyor,üstü alırken altın uyuşukluğu geçer diye parça parça sıkarak aldım

hmmm...tamamiyle acıyı almıyor demek..
çok pis bi acısı var genital bölgenin..
hani acının yarısını alsa bile gözüm yemiyor:(
komple bayılmam lazım sanırım benim:)artık kardeşlerim gelip yaparlar ağdayı:)

cevabın için teşekkür ederim:)

canım yan etkisi yok,benim sözlüm eczacı sordum ona,normalde diş eti gibi hassas yerleri uyuşturmak için kullanıyormuş dişçiler fakat normal deriyi istendiği kadar uyuşturmuyor zaten.
yani o bölgedeki acıyı her halukara hissediyorsun,sadece daha az acı oluyor.
uyuşukluk tüm gün değil 1-1,5 saat sürüyor.
ben o bölgenin hepsine sıkmadım mesela.
önce üste sıktım bekledim,orayı bitirdikten sonra aşağı geçtim.
çünkü çok zaman alıyor,üstü alırken altın uyuşukluğu geçer diye parça parça sıkarak aldım

Back