İstenmeyen tüyler hakkında

Neseli_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
103
0
0
İstanbul
Kızlar geçen gün burada kaçak reklamı yapılan, 1.5 ayda tüylere kesin çözüm diyen kremi gördüm. Şeytan işte aklıma girdi ya doğruysa deyip bir tane aldım. At değil deve değil sonuçta. Satanları aradığımda kendilerinden o kadar emin konuşuyorlardı ki inandım valla. Kullanmaya başlayalı 10 gün kadar oldu. Gözlerime inanamadım. Dedikleri doğru çıktı. Yapısı çok bozuk şekilde tüylerin bir kısmı yok oldu. Olanlarda baya bi inceldi. Bakalım en geç birbuçuk ayda yok olur dediler. Kremin ismini asla vermem. Hem reklam olur hem de işe yaramazsa benim yüzümden kremi satın alanlarda işe yaramazsa günahlarına girmiş olurum. Bi 2 - 3 ay sonra net sonucu sizlerle paylaşırım.

Son düzenleme:
arkadasım merhaba bu ürünün fiyatı 60 tl birşşey mi D. İLE Baslayan...? ürünü tahmin ediorum ama aynı içerikli 2 ürün daha var fakat fiytlrı buna göre daha fazla...bu işe yarıyorsa bunu alıcam? bilgi verirsen sevinirim

bu dermonox eczanelerde satılıoymu yoksa internetten mi alabiliyoruz sadece merak ediyorum lütfen bilgisi olanlat söylesin

canım ya ben yeni üyeim buraya 100 yorumum olması gerekiyomuş mesajlaşmam için özelden o yüzden sana cevap veremiyorum eğer denk gelirsek forumda açık konuşalım

merhaba canım ben bu teşhisin nasıl konduğunu ve sende nasıl belirtiler gösterdiğini merak ediyordum

vücudumdaki tüylerden sıkıntılıyım dediğim gibi hormon bozukluğu vardır diye düşündüm çünkü normal bi kıllanma değil bendeki biraz fazla çokda aşırı değil tabi.ultrasonla doktor yumurtalıklarıma baktı kist görünmüyo dedi.hani polikistikover oladığını söyledi.kan tahlili yapıldı hormon seviyelerime bakıldı fsh hormonumunda normal.sadece böbreküstü bezlerim erkeklik hormonunu fazla salgılıyomuş onu baskılamamız gerekiyo dedi.bende yenş doğum yaptım o yüzden ikinci bi çocukda istemediğim için doğum kontrol hapı verdi diane35 ve ek olarak aldactone100 mg verdi 6 ay kullanıp tekrar gelmemi istedi benden

teşekkür ederim canım cevabın için bir de kıllanma hangi bölgelerinde acaba ben de 2 ay sonra hormon testi yaptıracağım da merak ediyorum

yüzümde hafif sarı ayva tüyleri dedikleri tüylerden var.kollarımda var beni rahatsız eden bacaklarımda dizimde fazla var belimde hafif var bide karnımda göbek deliğimin altında var.

bi yerde bi arkadaş hormon tedavisi gördükten yaklaşık 3 ay sonra kollarındaki kıllarının azlaldığını yazmış hatta annesinin bunu farkettiğini yazmış.ama genelde hormon tedavisi var olan tüyleri dökmez sadece yenilerinin çıkmasını engeller diyo.ama inşallah dökülür ya bıktım vallahi.senin sorunun büyükmü arkadaşım

evet canım tüylenme problemi bende çok fazla kollarım bacaklarım karnım sırtım yani çok var çoğu siyah ve kalın, ben şuan ilaç falan kullanamıyorum bebeğim var 1 yaşında emziriyorum bu aralar emzirmeyi bırakıp tedaviye başlamayı düşünüyorum...inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtuluruz..

ALLAH bağışlasın benim kızımda 11 aylık oldu bugün 1 yaşına 1 ayımız kaldı benim kızım erken bıraktı emmeyi o yüzden ilaç kullanabiliyorum.

seninle aynı şeyleri yaşıyoruz belliki özelden mesaj atamıyorum atabilsem keşke konuşurdan daha derin konular eğer sakıncası yosa yanlış anlama sadece dertleşmek için msn inin bana özelden yaz ekiliyim ordan konuşalım.ben yazamıyorum burdan msn i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…