İsim söylemeyecekseniz sonucun bize ne faydası var :44:
Arkadaşlar özel mesajlar yağıyor şu anda lütfen atmayın. Ürünün adı dermonox.
bu dermonox eczanelerde satılıoymu yoksa internetten mi alabiliyoruz sadece merak ediyorum lütfen bilgisi olanlat söylesin
canım ya ben yeni üyeim buraya 100 yorumum olması gerekiyomuş mesajlaşmam için özelden o yüzden sana cevap veremiyorum eğer denk gelirsek forumda açık konuşalımmhenk özelden mesaj attım bi bakarmısın canım
canım ya ben yeni üyeim buraya 100 yorumum olması gerekiyomuş mesajlaşmam için özelden o yüzden sana cevap veremiyorum eğer denk gelirsek forumda açık konuşalım
vücudumdaki tüylerden sıkıntılıyım dediğim gibi hormon bozukluğu vardır diye düşündüm çünkü normal bi kıllanma değil bendeki biraz fazla çokda aşırı değil tabi.ultrasonla doktor yumurtalıklarıma baktı kist görünmüyo dedi.hani polikistikover oladığını söyledi.kan tahlili yapıldı hormon seviyelerime bakıldı fsh hormonumunda normal.sadece böbreküstü bezlerim erkeklik hormonunu fazla salgılıyomuş onu baskılamamız gerekiyo dedi.bende yenş doğum yaptım o yüzden ikinci bi çocukda istemediğim için doğum kontrol hapı verdi diane35 ve ek olarak aldactone100 mg verdi 6 ay kullanıp tekrar gelmemi istedi benden
bi yerde bi arkadaş hormon tedavisi gördükten yaklaşık 3 ay sonra kollarındaki kıllarının azlaldığını yazmış hatta annesinin bunu farkettiğini yazmış.ama genelde hormon tedavisi var olan tüyleri dökmez sadece yenilerinin çıkmasını engeller diyo.ama inşallah dökülür ya bıktım vallahi.senin sorunun büyükmü arkadaşım
diane35 ve ek olarak aldactone100 mg verdi 6 ay kullanıp tekrar gelmemi istedi benden
bende kullandım bu ilaçları hormon tedavisi için... benım sadece adetimi düzene soktu, kıla tüye bir etkisi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?