- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
kızlar merhaba alnımdaki saçlardan şikayetçiyim ben.alında saç mı olur diceksiniz evet bende küçük saçlar var. sizce ağdayla falan almalı mıyım biraz yanlardan?saçımı komple toplayamıyorum yanlardan bişeyler illa ki çıkarıcam yoksa rahatsız oluyorum.cımbızla biraz alıyorum ama ağdayla komple halletsem nasıl olur sizce?
Canım bak Sibel Can ın da alnı geniş değil ama almıyor doğal haliyle yaşıyor..Ve gördüğün gibi yüzü güzel görünüyor bu durum onu çirkinleştirmiyor..Daha bir çok ünlü var böyle alnı dar olan yani saçları bayağı ortadan başlıyor.Alırsan çıkmaya başladığında daha kötü görünür..Mevcut durumla ne yapabileceğine bakacaksın...Hem bu sana has bir hava verecek..
doğru olabilir canım sıcak suyla yıkıyorum ben de.bi de bizde genetik durum da var biliyo musun ondan da kaynaklanıyo.anneannem sağolsun:))ben de var aynı durum
yüzüm için iğneli epilasyon yaptırıyorum kadın saçları da alıyor ara ara açıyor alnımı baya fark etti. Yüzüm gözüm açıldı valla
kuaförün dediğine göre saçı çok sıcak suyla yıkamaktan oluyomuş
ayyy canım sorma yaa hep aynı boydalar haklısın.saçımı bi topluym diyorum yanlardan tel tel çıkıyo bunlar.tel tokalar da olmasa bittiğim gün:)bende aynı dertten muzdaribim.bende bide öyle çok kii.cımbızla aldım yine çıkıyorlar.müsait olduğumda lazele tüylerden kurtulmak istiyorum.dökülmüyoda uzayıp diğerlerine karışmıyoda hep aynı boydalar
haklısın ama alın da saç olur mu oluyo işte.bikaç arkadaş daha yazmış.bu daha da garipsencek bi durum malesefKesinlikle arkadasin soyledigine katiliyorum.
Ben sahsen sacimin seyrekliginden muzdaribim... Var olanlarda yas ve stress gibi durumlarda dokulme vs, de yapabilir ilerde.
Bence var olan bir seyi yok etme...
Konu basligini gorunce biraz garipsedim sadece, sactan sikayeti olani daha once duymamistim sadece...
Canım bak Sibel Can ın da alnı geniş değil ama almıyor doğal haliyle yaşıyor..Ve gördüğün gibi yüzü güzel görünüyor bu durum onu çirkinleştirmiyor..Daha bir çok ünlü var böyle alnı dar olan yani saçları bayağı ortadan başlıyor.Alırsan çıkmaya başladığında daha kötü görünür..Mevcut durumla ne yapabileceğine bakacaksın...Hem bu sana has bir hava verecek..
Bak saçlar nerden çıkıyor..Ve albüm kapağı bu resim...Saçın çıkış noktası güzelliği gölgelemez..
sakın alma cnm ağdayla bnm kardeşim aldı tüyler çıkarken çok kötü görünüyo artı sivilce gbi bişiler çıktı bnce kötü durmuyo sakın ağdayla aldırma
ya ne biliym alnımı darlaştırdığı icin yıllardır at kuyruğu yapınca kendimi kötü hissediyorum.insanlar konuşurken oraya bakıyolar gibi geliyo tabi bu düşünceler ergenlik cağında daha fazlaydı şuan o kadar takmasam da yine bi rahatsızlık var.
ünlülerde ben de cok dikkat ediyorum sacların cıkış noktasına.ikinci fotoda bana daha dar gibi geldi aslında bişeyler yapmış olabilir sonradan.ama yine de hoş kadın tabi güzelliğine engel değil
ben de acık bırakıyorum saclarımı napym.toplayınca da yanlardan cıkarıyorum...
aynen bende de var onlardan ve saçlarım dalgalı . ne yaparsam yapayım kurtulamıorum saçlarımı at kuyruğu yapsam bile derli toplu görünemiyorum alnımın kenarında kabarıolar yatıştıramıorum bile :S
kızlar merhaba alnımdaki saçlardan şikayetçiyim ben.alında saç mı olur diceksiniz evet bende küçük saçlar var. sizce ağdayla falan almalı mıyım biraz yanlardan?saçımı komple toplayamıyorum yanlardan bişeyler illa ki çıkarıcam yoksa rahatsız oluyorum.cımbızla biraz alıyorum ama ağdayla komple halletsem nasıl olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?