• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen saçlar:))

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
35
kızlar merhaba alnımdaki saçlardan şikayetçiyim ben.alında saç mı olur diceksiniz evet bende küçük saçlar var. sizce ağdayla falan almalı mıyım biraz yanlardan?saçımı komple toplayamıyorum yanlardan bişeyler illa ki çıkarıcam yoksa rahatsız oluyorum.cımbızla biraz alıyorum ama ağdayla komple halletsem nasıl olur sizce?

ben de var aynı durum
yüzüm için iğneli epilasyon yaptırıyorum kadın saçları da alıyor ara ara açıyor alnımı baya fark etti. Yüzüm gözüm açıldı valla :D
kuaförün dediğine göre saçı çok sıcak suyla yıkamaktan oluyomuş

bende aynı dertten muzdaribim.bende bide öyle çok kii.cımbızla aldım yine çıkıyorlar.müsait olduğumda lazele tüylerden kurtulmak istiyorum.dökülmüyoda uzayıp diğerlerine karışmıyoda hep aynı boydalar:37::37::37:

kızlar merhaba alnımdaki saçlardan şikayetçiyim ben.alında saç mı olur diceksiniz evet bende küçük saçlar var. sizce ağdayla falan almalı mıyım biraz yanlardan?saçımı komple toplayamıyorum yanlardan bişeyler illa ki çıkarıcam yoksa rahatsız oluyorum.cımbızla biraz alıyorum ama ağdayla komple halletsem nasıl olur sizce?

Canım bak Sibel Can ın da alnı geniş değil ama almıyor doğal haliyle yaşıyor..Ve gördüğün gibi yüzü güzel görünüyor bu durum onu çirkinleştirmiyor..Daha bir çok ünlü var böyle alnı dar olan yani saçları bayağı ortadan başlıyor.Alırsan çıkmaya başladığında daha kötü görünür..:50:Mevcut durumla ne yapabileceğine bakacaksın...Hem bu sana has bir hava verecek..

di-8W1P.jpg

di-PH9T.jpg
Bak saçlar nerden çıkıyor..Ve albüm kapağı bu resim...Saçın çıkış noktası güzelliği gölgelemez..

Son düzenleme:
Canım bak Sibel Can ın da alnı geniş değil ama almıyor doğal haliyle yaşıyor..Ve gördüğün gibi yüzü güzel görünüyor bu durum onu çirkinleştirmiyor..Daha bir çok ünlü var böyle alnı dar olan yani saçları bayağı ortadan başlıyor.Alırsan çıkmaya başladığında daha kötü görünür..:50:Mevcut durumla ne yapabileceğine bakacaksın...Hem bu sana has bir hava verecek..

di-8W1P.jpg

Kesinlikle arkadasin soyledigine katiliyorum.
Ben sahsen sacimin seyrekliginden muzdaribim... Var olanlarda yas ve stress gibi durumlarda dokulme vs, de yapabilir ilerde.
Bence var olan bir seyi yok etme... :34:

Konu basligini gorunce biraz garipsedim sadece, sactan sikayeti olani daha once duymamistim sadece...

ben de var aynı durum
yüzüm için iğneli epilasyon yaptırıyorum kadın saçları da alıyor ara ara açıyor alnımı baya fark etti. Yüzüm gözüm açıldı valla :D
kuaförün dediğine göre saçı çok sıcak suyla yıkamaktan oluyomuş
doğru olabilir canım sıcak suyla yıkıyorum ben de.bi de bizde genetik durum da var biliyo musun ondan da kaynaklanıyo.anneannem sağolsun:))

bende aynı dertten muzdaribim.bende bide öyle çok kii.cımbızla aldım yine çıkıyorlar.müsait olduğumda lazele tüylerden kurtulmak istiyorum.dökülmüyoda uzayıp diğerlerine karışmıyoda hep aynı boydalar:37::37::37:
ayyy canım sorma yaa hep aynı boydalar haklısın.saçımı bi topluym diyorum yanlardan tel tel çıkıyo bunlar.tel tokalar da olmasa bittiğim gün:)
ben de cımbızla alıyorum biraz ama abartmamaya calışıyorum ama çoğaldı benim de maalesef:(
lazer de tamamen yok eder mi bilmem ki kendi paramı kazanmaya başlayınca aklımda olan ilk işlerden biri de bu...
Kesinlikle arkadasin soyledigine katiliyorum.
Ben sahsen sacimin seyrekliginden muzdaribim... Var olanlarda yas ve stress gibi durumlarda dokulme vs, de yapabilir ilerde.
Bence var olan bir seyi yok etme... :34:

Konu basligini gorunce biraz garipsedim sadece, sactan sikayeti olani daha once duymamistim sadece...
haklısın ama alın da saç olur mu oluyo işte.bikaç arkadaş daha yazmış.bu daha da garipsencek bi durum malesef:( saclarmın yanlardan dökülceğini hic sanmıyorum tabi dökülmesindense böyle kalmasına razıyım haklısın

di-8W1P.jpg

di-PH9T.jpg
Bak saçlar nerden çıkıyor..Ve albüm kapağı bu resim...Saçın çıkış noktası güzelliği gölgelemez..

ya ne biliym alnımı darlaştırdığı icin yıllardır at kuyruğu yapınca kendimi kötü hissediyorum.insanlar konuşurken oraya bakıyolar gibi geliyo tabi bu düşünceler ergenlik cağında daha fazlaydı şuan o kadar takmasam da yine bi rahatsızlık var.
ünlülerde ben de cok dikkat ediyorum sacların cıkış noktasına.ikinci fotoda bana daha dar gibi geldi aslında bişeyler yapmış olabilir sonradan.ama yine de hoş kadın tabi güzelliğine engel değil
ben de acık bırakıyorum saclarımı napym.toplayınca da yanlardan cıkarıyorum...

sakın alma cnm ağdayla bnm kardeşim aldı tüyler çıkarken çok kötü görünüyo artı sivilce gbi bişiler çıktı bnce kötü durmuyo sakın ağdayla aldırma

Bendede var ve nefret ediyorum onlardan..
Bende kahkül bırakmaktan falan olduğunu duydum.. Havası kalınca ordadamı saç çıkıyomuş ne öyle bişey dediler...

:((((((((((((((((((((

sakın alma cnm ağdayla bnm kardeşim aldı tüyler çıkarken çok kötü görünüyo artı sivilce gbi bişiler çıktı bnce kötü durmuyo sakın ağdayla aldırma

işte en çok korktuğum şey de bu.cildim çok hassasdır.ve sivilcem çıkmaz pek ama ağda yaparsam dediğin gibi mutlaka svilce basıcak alnımı:(
vazgecicem sanırım.fazla saçlarımla mutlu olmayı öğrenmeliyim:)

ya ne biliym alnımı darlaştırdığı icin yıllardır at kuyruğu yapınca kendimi kötü hissediyorum.insanlar konuşurken oraya bakıyolar gibi geliyo tabi bu düşünceler ergenlik cağında daha fazlaydı şuan o kadar takmasam da yine bi rahatsızlık var.
ünlülerde ben de cok dikkat ediyorum sacların cıkış noktasına.ikinci fotoda bana daha dar gibi geldi aslında bişeyler yapmış olabilir sonradan.ama yine de hoş kadın tabi güzelliğine engel değil
ben de acık bırakıyorum saclarımı napym.toplayınca da yanlardan cıkarıyorum...

İkinci resimde aynı sadece daha küçük Sibel Can ın alnı yıllardır aynı...Kendiyle hiç kompleksi yok zayıflasa iyi olur tabii.Ama kendiyle barışık olmak en iyi huylardan biri..Kim ne derse desin umursamıyor..Herkese takarsan yaşayamazsınn..:4:

di-TUBGNAWX.jpg

Brook Shields dünyanın en güzel kadınlarından biri bakınız alnının yanları dar..:34:

aynen bende de var onlardan ve saçlarım dalgalı . ne yaparsam yapayım kurtulamıorum saçlarımı at kuyruğu yapsam bile derli toplu görünemiyorum alnımın kenarında kabarıolar yatıştıramıorum bile :S

aynen bende de var onlardan ve saçlarım dalgalı . ne yaparsam yapayım kurtulamıorum saçlarımı at kuyruğu yapsam bile derli toplu görünemiyorum alnımın kenarında kabarıolar yatıştıramıorum bile :S

evet benimde aynen senin gibi oluyor.saçını sen nasıl topluyorsun?

pes ettim ben artık topluorum onlara da yapacak bişeyim yok bişeyler sürmek istemiorum o zamanda saçlarım yağlı gibi gözüküyor :S çok sıkıntı bi durum ya

hiç de sıkıntı yaratacak bir durum yok ortada canım :31:

bende aynı durumdan şikayetçiyim,bu yüzden saçımı gönül rahatlığıyla toplayamıyorum :43: bi de uzamıyolarda,öyle kısa kısa tülerik bi şekilde duruyolar,yatıştırmak düzeltmek için yıllardır düzleştirici kullanıyorum...gittiğim her kuaföre sordum bi çaresi varmı diye ama onlarda bişey diyemiyor,bi tanesi bakım yağı kullan dedi sürekli..bakalım onu bi denicem..

Back