İstenmeyen gebelik

sonunda adet oldum ilaç etkisini gösterdi. adet kanaması gibi yoğun ve 7 gündür oluyorum. herkese teşekkürler. son sorum böyle olduğu için gebelk kesnlkle yoktur değil mi ?

sonunda adet oldum ilaç etkisini gösterdi. adet kanaması gibi yoğun ve 7 gündür oluyorum. herkese teşekkürler. son sorum böyle olduğu için gebelk kesnlkle yoktur değil mi ?

canım yaa daha yenımı oldun adet demekkı stres yapmıssın ondan gecıkmıs adetın tahlıl falan yaptınmı ıdrarda muhakkak cıkardı hanı ustune gorme dıye bısey var ya o yuzden soruyorum

canım yaa daha yenımı oldun adet demekkı stres yapmıssın ondan gecıkmıs adetın tahlıl falan yaptınmı ıdrarda muhakkak cıkardı hanı ustune gorme dıye bısey var ya o yuzden soruyorum

ay mutluyum gercekten isteyenlere versin allah :) bana daha çok erkendi...

evett yeni oldum maleseff :) idrar testi yapmıştım negatifti. üstüne görme ne ki :)

merhaba arkadaşlar. en son adetimi 21 temmuzda oldum. 23 - 28 günde bir oluyorum. neredeyse 10 gündür bütün adet belirtilerini yaşıyorum her an olacakmışım gibi hissediyorum ama hala olmadım. Gebelik olabilir mi ? ne zaman test yapmam doğru sonuç verir ? ki istenmeyen bir gebelik olursa kürtaj ve ilaçla düşük hakkında bilgisi olan var mı ?

merhaba arkadaşlar. en son adetimi 21 temmuzda oldum. 23 - 28 günde bir oluyorum. neredeyse 10 gündür bütün adet belirtilerini yaşıyorum her an olacakmışım gibi hissediyorum ama hala olmadım. Gebelik olabilir mi ? ne zaman test yapmam doğru sonuç verir ? ki istenmeyen bir gebelik olursa kürtaj ve ilaçla düşük hakkında bilgisi olan var mı ?
28 günü geçtiyse test yap. Gebelik varsa çıkar zaten. İlaçla düşük yapmak da ne demek ? Eger böyle bişey varsa ve bu yola başvurursan ciddi zararlar verirsin kendine de bebeğe de. Istemiyosan gidip kürtaj ol ilaç falan içme sakın.

Merhaba arkadaslar ben tam 18 yasindayim erkek arkadasmla 3 senedir beraberiz ikimznde anneleri bizi biliyor. Tam 1 senedir arada birlikte oluyoruz lutfen beni yargilamayin biliyorum cok gunah ama iste artk elden bisi gelmez en son 24 temmuzda adet oldum ve adet olmadan 1 gun once iliskiye girdik. Bu ay adetim 5 gun gecikti biliyorum simdi diceksiniz 5 gunde bu neyin suphesi olursun felan diceksiniz ama icimden bir ses biseyler olcak diyo lutfen yardimci sevgilim ben aldirip onun vebalini cekemem diyo ama cocugun olmasi imkansiz ben daha lisedeyim erkek arkadasim ise bu sene askere gitcek ailem beni öldurur bunu ogrenirse lutfen yardim edin cok cagresizim :(

Merhaba arkadaslar ben tam 18 yasindayim erkek arkadasmla 3 senedir beraberiz ikimznde anneleri bizi biliyor. Tam 1 senedir arada birlikte oluyoruz lutfen beni yargilamayin biliyorum cok gunah ama iste artk elden bisi gelmez en son 24 temmuzda adet oldum ve adet olmadan 1 gun once iliskiye girdik. Bu ay adetim 5 gun gecikti biliyorum simdi diceksiniz 5 gunde bu neyin suphesi olursun felan diceksiniz ama icimden bir ses biseyler olcak diyo lutfen yardimci sevgilim ben aldirip onun vebalini cekemem diyo ama cocugun olmasi imkansiz ben daha lisedeyim erkek arkadasim ise bu sene askere gitcek ailem beni öldurur bunu ogrenirse lutfen yardim edin cok cagresizim :KK43:

Ah be kizim, neyinize guvenip boyle seylere kalkisirsiniz!!!

Test alip yapacaksin. Varsa da istemiyorsaniz aldiracaksiniz. Yapacak baska birsey yok.

Biliyorum cok haklisin o kadar pismanimki ama bi cagresi yok artik sevgilim eger aldirirsan ben yaninda olmam dedi ben tek basima nasil halledicem bunu :((

Back