merhaba arkadaşlar. ben 18 yasında bi kızım. sevgilimle aramızda cinsel birliktelik oldu çoğu kez ve gebe olmaktan şüpheleniyorum. en son adetimi martta gördüm ve 28 günün üstüne bi 23 gün gecikme yaşıyorum şu an. bugün özel bi yerde doktora gittim. kadın ultrasona soktu ve gebelik gözükmediğini ama bunun olmayacağı anlamına gelmediğini söyledi. test yaptırabilirsen yapalım gebelik testi dedi. hayır dedim çünkü ailemin bi şekilde bu durumu öğrenmesini istemiyorum. o da bi ilaç yazdı. 5 gün boyunca kullanmamı ve eger adet olmazsam gebe olabilme ihtimalim olduğunu söyledi. ilacın adı tarlusal. ilaç hakkında başka bi bilgi vermedi, ben internetten araştırdım az önce. ve gebelikte kullanmayın çok riskli felan yazıyor. sizce ne yapmalııyım bundan sonra? biliyorum şu an bunu okuyanlar belki kınıyo belki ayıplıyo belki üzülüyo ama olan oldu coktan ve su anki durumuma bi care bulmak istiyorum. üniversite sınavına hazırlanıyorum 1 ayım kaldı şurda sınava girmek icin zaten. stresten de adet olmuyo olabilirmiyim acaba? korkuyorum baya anlayacağınız. yorumlarınızı bekliyorum...