İşten sonra hiç bir şey için enerji bulamamak:(

bigbunny

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
55
67
Arkadaşlar merhaba,

Benim sorunum işten sonra kendimi çok çok çok yorgun hissetmem ve tek bir şey dahi yapmak istememem.
İşten geldiğimde saat 7.30 oluyor. Geri kalan vaktimi bir şeyler yiyip film izleyerek tüketiyorum.. Spora gitmek, kitap okumak, yürüyüşe çıkmak vs. asla içimden gelmiyor. Hal böyle olunca da biraz boşa geçiyormuş gibi geliyor günlerim. Kendimi rahatlatacak şeyler yapamıyorum kısacası. Var mıdır önerileriniz şöyle yapsan daha enerjik olabilrsin şunları yesen işe yarar diyeceğiniz şeyler ??

Öpücükler :)

e yani akşam 7,30 dan sonra napcan ki zaten. bende de vücut yorgunluğu var. her sabah arı sütü poleni yiyorum bi kaşık. iyi geldi

Annem Supradyn All Day kullanıyo. Bütün gün enerjik, gecede aralıksız uyuyomuş filan.Belki seninde enerji açısından işine yarayabilir :)))

Arkadaşlar merhaba,

Benim sorunum işten sonra kendimi çok çok çok yorgun hissetmem ve tek bir şey dahi yapmak istememem.
İşten geldiğimde saat 7.30 oluyor. Geri kalan vaktimi bir şeyler yiyip film izleyerek tüketiyorum.. Spora gitmek, kitap okumak, yürüyüşe çıkmak vs. asla içimden gelmiyor. Hal böyle olunca da biraz boşa geçiyormuş gibi geliyor günlerim. Kendimi rahatlatacak şeyler yapamıyorum kısacası. Var mıdır önerileriniz şöyle yapsan daha enerjik olabilrsin şunları yesen işe yarar diyeceğiniz şeyler ??

Canim spora muhakkak git. Seni dinç tutar. Kitabı yolda ya da benim gibi uykuya dalmadan önce okuyabilirsin. Haftasonun varsa haftasonu da kursa git derim

Arkadaşlar merhaba,

İşe kacta gidiyorsunuz?

Aynı sorun bendede var. Son zamanda biraz toparlanıyorum.
Ben işimde mutsuzum artık severek calışamıyorum en büyük sorun sanırım bu.
Kanını kontrol ettir bende demir vitamin b ve d eksikligi varmış vitamin alıyorum artık daha iyiyim....

Allah kolaylık versin. .
Çalışınca tabi yorulur insan. .
Hafta sonu falan dolaşın, cinema vs . .

Zaten o saate kadar çalışmak insanı baya yorar en iyisi uzanıp tv seyretmek zaten :)

Önceliklez zihinsel olarak kendinizi buna ikna etmeniz gerek, en yorgun bedeni bile zihin harekete geçirmeye yeter. Ama istekli olduğunuz, kararlı olduğunuz halde gerçekten ve ciddi anlamda fiziki yorgunluktan kurtulamıyorsanız uykunuza ve beslenme düzeninize çok dşkkat etmeniz gerekir

işiniz yorucuysa akşama kadar çalışıp birde spor yapacak enerji nasıl bulunur nerden bulunur,bence çok normal işten çıkıp yemek yiyip dinlenmek istemek,nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hele ki istanbul gibi trafiği yoğun bir şehirde iseniz zaten işten çok yolda yorulduğundan insanlar eve kendilerini zor atıyorlar.hafta sonu kendinize zaman ayırın.

Ee baska ne yapcan ki zaten robot degilsin ya insansın..ben yarım gun calısıyorum işle ev arasıda yarım saat mesafede yinede o günüm ölüyo.işten cıkısta cok sıkıldıysam avm gidiyorum eve gelince de iş güç yemek derken hoop aksam oluyo
Aksam bazen sinemaya gidelim dyo esim ben istemiyorum..
Dısarı cıkınca yoruluyosun yarına dinç olmam gerek..ev bin kat daha rahat

Çok yoğun bir iş tempom vardı
Eve geldiğim de aileme selam vermem ve iyi geceler dilemem arasinda 10 dakika vardi sonra odama geçer telefonda eve geldim diye rapor verirken sevgiliye uyuyakalirdim. .ona hiçbir zaman iyi geceler diyemedim hep uyurdum. .
Bir gün dedim ki ne yapiyorum ömür geçiyor ben bu işte sefil oluyorum hayati kaciriyorum ve ısı bıraktım maddi acıdan tatmin edici olduğu için birikmisim de vardı bir güzel yedim içtim gezdim
Buraya kadar Hikayem çok güzel
1 ayi biraz geçti artik dinlenmistim daha düşük tempoda işler aramaya başladım
Aradım aradım. . 2 ayda öyle geçti ben aramaya devam ediyorum 2 aylık arama sürecinden sonra bir kaç is gorusmesine de gittim, gitmedim değil .. kendime göre is bulamadım. . Zaten piyasa o kadar kötüydü ki benimle beraber 1 yıldır is arayan bulamayan arkadaşlarım vardı sonra bir gün patronum is yeri ile geziye beni de çağırdı koşarak gittim hatta en önce ben gittim .. memnun musun dedi Hayır dedim yalvaracaktim beni ise geri al diye neyseki gerek kalmadı bu kadar tatil yeter pazartesi gel dedi dünyalar benim oldu hiç naza çekmedim bile kendimi pazardan gidecektim neredeyse. Öyle ozlemistim ki işimi çalışmayı bir ise yaramayi, bir işi bilen kişi olmayı, hatta yadirganicam belki bu sözlerden ama egomu tatmin etmeyi ozlemistim. Çünkü bir işi başarıyor o işten anlıyor ve takdir görünce bu benim hoşuma giriyor ne kadar mütevazı gibi gozuksem de içim de bir ego varmış evet kabariyorda kabariyor. .
Sen böyle is mis yoruldum falan diyince vakit kalmıyor diyince aklıma o zamanlarım geldi paylaşmak istedim ..
Teşekkürler :-)

Tavsiyeler için teşekkür ederim.. :)
Soranlar olmuş sabahları 8 gibi çıkıyorum. İstanbulda yaşıyorum trafik de yoruyo insanı.. Yemek yiyip bir şeyler izleyip uyuyacaksam her akşam çalışmak anlamsız geliyor. Yaşamak için çalışma taraftarıyım. Çalışmak için yaşıyormuşum gibi hissedince mutsuz oluyorum :KK43:
Arı sütü polenini deniycem bakalım. Umarım işe yarar.

Çalışırken bende öleydim.o yüzden ayrıldım işten :) gerçi başka sebeplerde vardı.neyse

Tavsiyeler için teşekkür ederim.. :)
Soranlar olmuş sabahları 8 gibi çıkıyorum. İstanbulda yaşıyorum trafik de yoruyo insanı.. Yemek yiyip bir şeyler izleyip uyuyacaksam her akşam çalışmak anlamsız geliyor. Yaşamak için çalışma taraftarıyım. Çalışmak için yaşıyormuşum gibi hissedince mutsuz oluyorum :KK43:
Arı sütü polenini deniycem bakalım. Umarım işe yarar.
Aksam yemek yemeyince insan cok daha enerjik oluyor aslinda. Denedim, 1 hafta siz de deneyin, farki goreceksiniz; ne agirlik cokuyor, ne uyku geliyor.

Ben sabahlari kahve iciyorum baya aciyor beni. Vitamin de kullanmaya basladim. Gun icinde cok agir seyler yemeyince insanin enerjisi yerinde oluyor.

X