Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hemen ssk bölgeyi ara sen nerde oturuyorsun istanbul un neresinde durumu anlat internetten bulursun telefonunu hiç zaman kaybetme ara onlar ne yapman gerektiğini sana anlatırlar..gebeliğinden dolayı seni işten çıkarmaları büyük tazminat ödemelerine neden olur büyük bir suç yaptıkları seni 1 yıl işten çıkaramazlar canım çıkarırlarsa bu iş uzar hakkını aramalısın.. üzme kendini sakın emi. eğer bulmazsan söyle ben burdan ararımkızlar bugün müdür işten çıkaracaklarını söyledi. haziranın 1 den itibaren gelme dediler. kıdem ihbar vereceklermiş. napmam lazım. doğum parası alabilecekmiyim
çok kötüyüm yardım edinnnnn
canım izmirdeyim ben
napmam lazım nereyi arıcam. doğum parasıda alamam şimdi
kızlar bugün müdür işten çıkaracaklarını söyledi. haziranın 1 den itibaren gelme dediler. kıdem ihbar vereceklermiş. napmam lazım. doğum parası alabilecekmiyim
canım evet sağolsun arkadaşlar vermişler teli hemen aramalısın sakın hiçbişeyi imzalama gerekirse hukuksal boyutuna bak iyi bir tazminat alabilirsin sana bunu yapan insanlara mustahak herşey hakkını aramalısıncanım izmirdeyim ben
napmam lazım nereyi arıcam. doğum parasıda alamam şimdi
kızlar bugün müdür işten çıkaracaklarını söyledi. haziranın 1 den itibaren gelme dediler. kıdem ihbar vereceklermiş. napmam lazım. doğum parası alabilecekmiyim